Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Temmuz '08

 
Kategori
Mizah
 

Türk gencinin Almanyadaki büyük zaferi !

Türk gencinin Almanyadaki büyük zaferi !
 

hurriyet web arşivinden alınmıştır.


Türk Genci Almanya'da bir ilke imza attı ve Gay Kralı oldu

Her şey hemşirenin nur topu gibi bir oğlunuz olduğu dediği an başlamıştı

Ocak 2005 tarihli habere göre 19 yaşındaki Türk genci Suat Bahçeci, Almanya’nın en yakışıklı homoseksüeli seçildi. Yarışmaya katılan 50’ye yakın sarışın gay’i eledi, birinci oldu ve Almanya’nın 2004 Mister Gay unvanını aldı. Suat Bahçeci yalan söylemekten bıktığı için bir hamlede cinsel tercihini herkese açıkladı. Türkiye’deki gay’lerin de onu örnek almasını istiyor.

Gay kralı denildiği zaman benim aklıma cinsel tercihi açıklama sahnesi geliyor. Arkadaş sohbetlerinde, “oğlun sana gay olduğunu açıklasa ne tepki verirsin?” diye konunun geyiğini sıkça yapmıştık. Ama “oğlun sana gay kralı olduğunu açıklasa ne yapardın?” diye bir soruyu tartışmak hiç aklımıza gelmemişti.

Bir ihtimal, “helal olsun, hangi işi yaparsan en iyi şekilde yapacaksın, benim oğlanda gay olmakla kalmamış gitmiş kralı olmuş” diye bir tepki verilebilir. Toplum baskısı olmasa konu ile ilgili karar vermek daha kolay olur ama “eşe dosta akrabaya ne diyeceğiz biz şimdi” sorusu kafayı kemirir durur. Şimdi birisi çıkıp “aferin, işte tam babasının oğlu” diye bir tabir kullansa bu da babanın yıkılışı olur. Baba kaderine ve oğlunu birinci seçen jüriye isyan eder diye tahmin ediyorum.

Milliyet Blog için yazı hazırlayacağım diye başım derde girecek yakında. Bundan önceki yazı için Jean Claude Van Damme resmi bulmam gerekiyordu, gay kralı yazısı için de kralın resmini bulmam gerekiyordu. Babam kötü bir tesadüf sonucu hep yazıların resimlerini ararken benim bilgisayara gözünün ucuyla bakıyor. Adam çok pis huylanmaya başladı, bizim oğlanı kaybettik diye düşünüyor herhalde. Bundan sonraki birkaç blogda hatun resmi kullanıp durumu toparlamam gerekiyor.

Bir de toplumun gay konusuna yaklaşımını gösteren bir anımı anlatıp konuyu bağlayayım. İngiliz müşteriler ile restoranda akşam yemeği yiyorduk. Konu bir yerden tiyatroya geldi. George Bernard Shawdan bahis açıldı, ben de Oscar Wilde ile tatlı bir rekabetleri varmış, Oscarda gaymiş dedim. Demez olaydım. Milletin gaylerle ilgili anlatacak ne kadar anısı varmış meğersem. Yok şurada gay sokağı var, burada festivalleri var vs vs. 5 dakika sonra masadaki erkekler “yani ben gay falan değilim de biliyoruz işte, genel kültür” diye açıklama yapma ihtiyacı duydu.

 
Toplam blog
: 20
: 1506
Kayıt tarihi
: 25.06.08
 
 

Yaklaşık olarak ayını şeyleri yaşıyoruz. Uyuyoruz, uyanıyoruz, yemek yiyouuz, temel ihtiyaçlarımızı ..