Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Kasım '16

 
Kategori
Kitap
 

Türk Korku-Gerilim yazarı Kayahan Demir'den bir korku kitabı haha: "Kefensizler Mezarlığı" raflarda!

Türk Korku-Gerilim yazarı Kayahan Demir'den bir korku kitabı haha: "Kefensizler Mezarlığı" raflarda!
 

Korku-Gerilim Yazarı Kayahan Demir'in "Kefensizler Mezarlığı" Kitabı Tüm Kitapçılarda!


Korku-Gerilim kitaplarıyla tanıdığımız Kayahan Demir, bir korku kitabıyla daha okurunun karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kasım ayı itibariyle ülke genelinde tüm kitapçılarda yerini almış olan "Kefensizler Mezarlığı" bizlere tekinsiz kurguların vaadinde bulunuyor. Ayrıca kitabın "Türkiye'nin İlk Videolu" kitabı olması ayrı bir meraklandırıcı unsur... Kitabın gerilim yüklü satırlarında dolaşırken bir yandan da kitabın içindeki QR kodları aracılığıyla birbirinden korkunç videoları izleme imkanı bulabileceksiniz.

Videolu (Türkiye'de bir ilk!) ve iki kapaklı korku-gerilim kitabı olan "Kefensizler Mezarlığı" Carpe Diem Kitap etiketiyle raflardaki yerini aldı!  

Kitabın Tanıtım Bülteni:

“Mezarlığa doğru attığım her bir adımda bacaklarım daha da titriyordu. Ayaklarım hâlâ çıplaktı, ama bu durum umurumda bile değildi. Birkaç dakika sonra mezarlığın içine girmiş bata çıka yoğun bir toprak katmanının üzerinde yürüyordum. O sırada, mezarlığın demir kapısı iki koldan usul usul açılıp kapanmaya başladı. Hareket ettikçe acı çekercesine gıcırdıyordu. Sonra aniden büyük bir gürültüyle kapandı. Korkudan beynim zonkluyordu. Ama kendimi toplamalı ve yapmam gerekeni yapmalıydım. O esnada ayak bileklerimde hissettiğim soğuk bir el, her şeyin sonunun geldiğine işaretti.”

Dört astronomi öğrencisi İstanbul’dan Harran'a giderken, terk edilmiş virane bir evde başlarına geleceklerden habersizdir... Seneler önce bu evde ve karşısındaki lanetli mezarlıkta yaşanan korkunç olayları ancak evdeki çekmecede buldukları gizemli bir defterde yazılanları okuyarak öğrenirler. Böylece kendilerini geçmişte saklı kalmış bir kâbusun da içinde bulacaklardır. Onlar için artık tek bir kurtuluş yolu vardır; Kefensizler Mezarlığı’nın sakinleriyle yüzleşmek...

"Kefensizler Mezarlığı" Kitap Yorumları:

"Kayahan Demir, korku ve fantastik ögelerini kurgularına yedirirken sıradan bir işi yapıyor gibi rahat davranıyor. Tasvirlerinde sadelik var, kurguladığı maceralarında ruhunun şarkılarını söylercesine rahat hareket ediyor. Romanın esaslı ögeleri olan zaman, mekân ve kahramanlar ise onun kitaplarında olması gereken yerde duruyorlar. Kurgunun dünyasına girenler, kendi dünyalarının aynasını orada görebiliyorlar. Yazarın korku ögeleri, gerçek hayattakinden daha berrak ve canlı görünüyor. Anlatımda zorlamalara ve yapmacıklıklara rastlanmıyor Kayahan Demir'in romanlarında."  

YAZAK/(Yazarlık Akademisi)

“Elinizde bir roman ve siz bu romanı yazan yazarı kıskanıyorsunuz... Yumuşacık gri-beyaz renkli bir kil çamuruna sessizce çok güzel şekil veren bir heykeltraş gibi yazan bir yazarı... Matematik – Astronomi eğitimi alıp edebiyatı şekillendiren bir yazarı kıskanıyorsunuz! ‘Oldum olası karanlığı seven’ bir yazarın, gökyüzünün yıldızlı karanlığından yararlanıp, nasıl böyle güzel bir roman yazabildiğini kıskanıyorsunuz. Okuyun ve kıskanın!”

Prof. Dr. A. Talât Saygaç

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi, Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü

Kitap Künye Bilgileri:

Yayınevi: Timaş Yayın Grubu- Carpe Diem Kitap

Türü: Korku-Gerilim (Roman)

  • İlk Baskı Tarihi: Kasım 2016
  • ISBN: 9786051441214
  • 240 sayfa
  • Kitap Kâğıdı/Şömizli Karton
  • Barkod: 9786051441214
  • Ebat: 13x21
 
Toplam blog
: 7
: 983
Kayıt tarihi
: 07.03.15
 
 

Gazeteci, araştırmacı, gizem kitapları tutkunu... ..