Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Haziran '10

 
Kategori
Güncel
 

Türk olmak

Türk olmak
 

İŞTE ONLAR....


Binlerce kilometre uzakta onlarca oyuna kurban gitmiş, zorbalıkla ele geçirilmiş ve insanları sindirilerek yok edilmeye çalışılan bir ülkeye Türk sivil toplum örgütlerinin çabalarıyla yardımlar toplanıyor ve buna din ve dil ayırımı yapılmadan insanlık erdemini taşıyan otuz küsür ülkedende destek geliyor. Sonra bu ülkelerin insanlarıyla yola çıkılıyor ve dünyada her insanın ve vasıtanın özgürce geçebilmesi için bütün ülkelerce kabul edilen uluslararası karasularında yolları kesiliyor. Katlediliyorlar, yaralanıyorlar, eziyetlere maruz kalıyorlar ve devletimizin baskısıyla geri getiriliyorlar.

Sonuç "Biz insanlığa yardım için gittik şehidliği tattık, gaziliğin onurunu yaşıyoruz" diyorlar." Kanımız helal olsun" diyorlar. "Pişman değiliz" diyorlar ve insanlığa örnek oluyorlar. Bende merhametin ve insanlığın yüce erdemine ulaşmış bu toplumun bir parçası olarak gecenin bir yarısında televizyon ekranlarından onları izliyor her şehidi eriştiği mertebesini düşünerek buruk bir sevinçle karşılıyor, gördüğüm her gazi ve gönüllü için kaybettiğim annemi yeniden hayatta dönüşünü görmüş gibi sevinçle karşılıyor ve gözyaşlarımla yanlarında olmadığım halde bağrıma basıyorum. Onur duymamak, şeref duymamamak elde değilki.

İnsanlarını Gazzeye gidişlerinden dönüşlerine kadar takip eden, önce öldürüp sonra yaralarını sarmak isteyen katillere karşı dimdik durup eyvallah etmeyen, gecesini gündüzüne katarak özel uçaklarıyla hastalarını ve diğer insanlarını aldıran, haklının hakkını sonuna kadar savunarak vatan evlatlarını anavatanlarına getirinceye kadar vekiliyle, bakanlarıyla, başbakanıyla, cumhurbaşkanıyla takip eden ve gecenin bir yarısında baba şevkati ile kucaklayan bir devletin vatandaşı olduğum için gururluyum.

Kendi insanlarına olduğu kadar dini, dili, ırkı farketmeden her devletin insanlarını bağrına basacak kadar onurlu, Türkün misafirperverliğini "Türkiyeye gitmek istiyorum" diyen gönüllüleri halkından ayrı görmeden ağırlayan, bütün dünyaya ılımlı ve birleştirici politikalarıyla "kurtarıcı" diye ülkemizi kabul ettiren Türk insanının güvenilirliğini bir daha ortaya koyan bir yönetici büyüklerim olduğu için çok ama çok mutluyum.

Haksızlığı kabul etmeyen, mazlumun yanında duran, merhamet duygusuyla ağlayan, insanını her arenada savunan bir milletin parçasıyım ve Türklüğün, insanlığın haklı gururunu yaşıyorum. Her Türk bir dünyaya bedeldir.

 
Toplam blog
: 55
: 979
Kayıt tarihi
: 21.10.07
 
 

İnsana insan olduğu için değer veren dürüst ve saygılıyım.Güzelliği fiziki olarak düşünmeyen gönül g..