Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Türk Sineması’nın Sultan’ı, Mersin ‘’Gönül Kahvesi’’nde hayranlarıyla buluştu…

Türk Sineması’nın Sultan’ı, Mersin ‘’Gönül Kahvesi’’nde hayranlarıyla buluştu…
 

Yeşilçam’ın Sultan lakaplı hanımefendi Sanatçısı yıllara meydan okuyan şahsiyet Türkan Şoray,Mersin Forum AVM’de bulunan ve Mersin’lilerin uğrak yeri olan’’Gönül Kahvesi’’nde ‘’,Nar-ı Aşk’’ isimli kitabını hayranlarına imzaladı.

Türk Sineması’nın Sultanı Türkan Şoray’ın hayranları saatler öncesinden imza gününün yapılacağı mekan önünde uzun kuyruklar oluşturarak, sanatçı için sevgi gösterisinde bulundular.Sanatçı Şoray,Gönül Kahvesi’ne girişte ,yıllar önce rol aldığı ‘’ Azize’’isimli filmin müzikleri ve Yeşilçam şarkıları ile orkestra,hayranları ve işletmeciler tarafından sevgi gösterileri ve çiçekle sıcak bir ortamda karşılandı. Basın mensupları da yoğun ilgi gösterdiler.

Bu arada sanatçının hayranı olan ve afişlerini biriktiren Mersin’li Sabri Şener ,Ediz Hun ve Türkan Şoray’ın başrollerini paylaştığı ‘’Eli Maşalı’’filminin afişini salonda açtı.

Mersin Basın’ın Türkan Sultan’ı,Yeşilçam’ın Sultan’ı ile bir araya geldiler…

Mersin Güven Gazetesi sahibi ve Mersin Basın’ında ‘’Basının Sultanı’’ namı ile anılan Türkan Şallı,Yeşilçam’ın Sultan’ı Türkan Şoray’la bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldular.Türk Sineması’nın Sultan’ı Türkan Şoray,Basın’ın Sultanı Türkan Şallı adaşına oldukça büyük ilgi ve yakınlık gösterdi.Türkan Şallı,Sanatçı Şoray’a ‘’Efendim,bende sizin gibi azimli,kararlı ve sonuna kadar mücadeleci bir kişilik sahibiyim.Mersin’e gelişiniz ve sanatseverleri onurlandırmanız büyük b ir şereftir’’dedi.

Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray ise teşekkür ederek,Şallı’ya iş yaşamında başarılar diledi.

Milliyet.blog yazarı Ahmet Metin Türkoğlu’nun da izlediği müzikli imza günü neşe içerisinde son buldu.Arkadaşımız Ahmet Metin Türkoğlu’na,sinemanın sultanı imzalı fotoğrafını hediye etti.

turkogluvatan.com

Türk Sinemasının Sultanı Şoray’la,Basının Sultanı Şallı bir arada.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..