Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '15

 
Kategori
Siyaset
 

Türk siyasetinde bayram sonu bombası planlanıyor

Türk siyasetinde bayram sonu bombası planlanıyor
 

Şu anda, dış dünya dahil, tüm Türkiye kamuoyu AKP- CHP koalisyonunun kurulmasına ramak kaldığına inanıyor. Bu ülkenin başında Erdoğan gibi birinin olduğu zaman zaman unutulabiliyor. Daha doğrusu unutulmak istendiği için bazen iyimser olunabiliyor.
 
Uyanın beyler. Bu ülkenin başında nasıl birinin olduğu gerçeğiyle yüzleşin ve AKP - CHP koalisyonu gibi, Türkiye'nin önündeki çok önemli bir şansa, ilk kez sivil anayasa yapabilecek, ülkeyi gerçekten barışı getirebilecek bir oluşuma asla razı olmayacak biri var bu ülkenin başında.
 
İşte o yüzden yine karanlık oyunlar plânlanıyor. Bu oyunun adı da; MHP'den milletvekilleri koparmak. Bu sayede koalisyon şansını bozup AKP'nin tek başına iktidarlığı, Erdoğan'ın da hakimiyetinin devam ettirilmesi plânlanıyor.
 
Bu senaryonun gerçekleşme ihtimali bu defa oldukça yüksek. Çünkü, Bahçeli'nin tutumu yüzünden, muhtemel bir erken seçimde MHP'nin çok yüksek oranda oy kaybedeceği korkusu MHP'li bir çok milletvekilini korkutmaya başlamış.
 
Sözün kısası; şu anda millet AKP - CHP koalisyon şansını beklerken, çalma milletvekilleriyle AKP iktidarının devam ettirilme bombasının pimi çoktan çekilmiş durumda. bayram sonrasında, pimi çekilmiş bu bombanın patlamasına hazırlıklı olalım ve şok olmayalım. Eğer AKP - CHP koalisyonun kurulacağı rüyasına kapılmışsak, bir an önce uyanalım.
 
Fikret TEZAL
 
Toplam blog
: 16
: 220
Kayıt tarihi
: 03.11.12
 
 

İstanbul Pendik Lisesi mezunuyum. İTÜ.Makina Fakültesi, İÜ.Edebiyat fakültesi, MÜ. İktisat bölüml..