Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '09

 
Kategori
Haber
 

Türk Solu “Hepsini asacağız”!

Türk Solu “Hepsini asacağız”!
 

Milliyet


Henüz alıp okumadım ama Türk Solu adında bir dergi oldukça iddialı bir sloganla; “Hepsini asacağız” sloganını ile çıkmış, “Hepsini asacağız” sloganını kapak yapmış son sayısında. Ve “Dağa çıkanı da, dağa çıkartanı da dağdan indireni de, hepsini asacağız!” ifadesine yer verilmiş devamında…

Bu gerçekten solu temsil eden bir dergi midir, yoksa Amerika’nın kendi kendini vurduğu kuvvetle muhtemel ikiz kuleleri misali, provakatif amaçla çıkartılan bir dergi ve slogan mıdır bilemeyeceğim ama her şeyin bilerek ve isteyerek birbirine karıştırıldığı, hiç kimsenin doğrusundan ve yanlışından tam emin olmadığı, olamadığı! bir ortamda olmaz olmaz dememek lazım.

Bunun yanında belki binlerce insanın düşünüp, aklından geçirip de söylemediği, söyleyemediği böylesi bir ortamda söylenmeyenleri söyleyerek oldukça cesur bir adıma imza atmış.

Etki tepki meselesi galiba! ...

Şimdilik daha fazla bir şey söyleyemek mümkün değil ama mutlaka alıp okuyacağım. Sağlıklı bir karara varmak için bir süre izlemek, gözlemek gerektiğini düşünüyorum. Ne, nerede, nasıl, ne için, kiminle sorularına yanıt verebilmek için.

Sağlıcakla

http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=12&ArticleID=1155546&Date=28.10.2009&b=Turk Solundan kanli urgan

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..