Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Temmuz '12

 
Kategori
Spor
 

Türk sporu ve Amerikan cinsel adrenalin sonrası sporu

Türk sporu ve Amerikan cinsel adrenalin sonrası sporu
 

Amerikan bayan futbol takımı kalecisi, “Pekin olimpiyatlarında her yerde sevişen ve farklı etkinlikler arayan sporcular vardı. Sporcular sporla ilgili yüksek adrenalin sonrası değişik etkinliklerle eğleniyorlardı” şeklinde açıklamalarda bulunuyor son birkaç gündür.

Yani olimpiyat gibi büyük organizasyonlarda sporcuların sadece spor antrenmanı yapmadığı ayrıca içkili ve içlisiz eğlenceler ve spor konusundaki sohbetler sonucunda da cinsel aktiviteler yaptığını ifade ediyor.

Ülkemizde bireysel sporlarda yetişen sporcu sayısı hızla artarken ve ilk defa olimpiyatlarda takım sporu takımları yer alırken ABD gibi spora ve madalyaya doymuş ülkelerin sporcuları ise farklı aktiviteler içerisinde yükselen adrenalin seviyelerini düşürmenin yolunu bulmuşlar.

Fakat buldukları bu aktiviteler onların sportif başarılarını maalesef engellemiyor ve ABD her büyük turnuvada yine ilk sıralardaki yerini koruyarak madalyaları topluyor.

Biz de mi bu tip aktiviteleri yapalım ? sorusu akla geliyor burada.

Biz zaten bu tip aktiviteleri sürekli düşünen bir ülke grubu olarak bu tip turnuvalarda başarılı olamıyoruz ve sürekli olarak sonlarda yer alıyoruz. Çünkü bizde başarılar kişisel ve sürekli değil.

Sürekli ve kalıcı bir başarı için özgür yetişmiş, her türlü alt yapı imkanının sağlandığı bir ortamda yetenekli ve çalışkan sporculara ihtiyaç var.

ABD kadın futbol takımı ekstrem örneğinde olduğu gibi başarılı ve alt yapısı sağlam bir ülkenin insanları başka arayışlar içine girmişken ve bu ilişkilerini rahatlıkla ifade edebilirken biz hala bireysel sınırlı sayıda sporcumuzla günü kurtarmaya çalışıyoruz.  

 
Toplam blog
: 537
: 1884
Kayıt tarihi
: 10.06.10
 
 

Gündemi ve olayları yakından takip etmeye çalışıyorum. Sinema, kitaplar, spor, doğa, siyaset, miz..