Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '07

 
Kategori
Futbol
 

Türk Takımlarının Haftası

Türk Takımlarının Haftası
 

Türk Takımlarının , Avrupa çıkartması başlıyor.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Kayseri Erciyes avantaj peşinde.

Beşiktaş, Marsilya ile Salı günü - bugün - deplasmanda karşılaşıyor.

Beşiktaş, son beş maçında 3 galibiyet, iki beraberlik almış.

Marsilya, son beş maçını 1 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle kapatmış.

İddaa şirketleri, Marsilya'ya daha fazla şans veriyor. Ben aynı görüşte değilim. Beşiktaşın, Marsilya karşısında en az bir beraberlik alacağını düşünüyorum. Bu gollü bir beraberlik olursa takımımız için daha iyi olur. Deplasmanda galip de gelebiliriz. Yeter ki takım oyunu ve disiplininden ayrılmayalım. Kontra ataklar bu maçta çok önemli. Önce defansı sağlam tutmalıyız. Beşiktaş'ın kadrosu, gücü Marsilya'yı yenecek güçte.

Fenerbahçe ise Çarşamba günü,- yarın - İnter'i konuk ediyor. İnter güçlü bir takım. Fenerbahçe'de güçlü bir takım. Bu maçta taktikler ön plana çıkıyor. Kontrollü oyunla, İnter'i devirme planı yapılmalı.

İnter, son beş maçında 2 galibiyet, iki beraberlik ve bir mağlubiyet almış.

Fenerbahçe'nin son beş maçında mağlubiyeti yok, üç galibiyet, iki beraberliği var. Fenerbahçe, orta sahasına bir çeki düzen verir, defansı da kontrollü olursa bu maçı kazanabilir. Duran toplar da bu maçta ön plana çıkabilir. Alex'e bu maçta büyük iş düşüyor. Kemal ortasahada yararlı olabilir. Carlos'tan da bu maçta bir çıkış bekliyoruz. Gönlüm Fener'in kazanmasını istiyor. Doğrusu çok zor bir maç . Fener seyircisi de bu maçta takımını desteklerken, olgun davranışlarını göstermelidir.

Gelelim Perşembe maçlarına. Galatasaray, Sion deplasmanına çıkıyor.

Galatasaray'ın son beş maçında dört galibiyeti, bir beraberliği var. Sion ise son beş maçında pek başarılı değil. Sadece bir galibiyeti var.

Galatasaray iyi bir hava yakaladı. İyi bir takım kurdu, iyi de oynuyor. Bu maçın kesin favorisidir. Galatasaray bu kupanın şampiyonu da olabilir.

Perşembenin diğer bir maçı da Erciyes'imizin maçı. Yürek oyunuyla turlar atlayan Erciyes Spor, çok zor bir deplasmana çıkıyor.

Atl. Madrid takımı, İspanya liginin başarılı bir takımı. Son beş maçın da mağlubiyeti yok, iki beraberliği var.

Kayseri Erciyes ise son maçında, sahasında Antalyaspor'a yenildi. Güçler, dengeler ortada,sürpriz beklemekten başka çaremiz yok. Erciyesspor'un deplasmanda gol atmasını beraberlik ve ya bir farklı mağlubiyet alarak şansını Kayseriye taşımasını umuyoruz ama, bu çok zor bir tahmin.

Avrupa maçlarında takım farkı gözetmeden takımlarımızı yürekten destekliyelim.

Bu hafta sevineceğimiz bir hafta olsun. Yüreğinizle oynayın.

Dört takımımıza da başarılar diliyorum.

 
Toplam blog
: 1410
: 1053
Kayıt tarihi
: 04.11.06
 
 

Emekli öğretmenim ve  emeklemeye devam ediyorum.  Emeklilik yaşamın sonu değil, yaşama yeni amaçl..