Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ocak '12

 
Kategori
Müşteri Hizmetleri
 

Türk Telekom dünya ile bağımı koparttı

Türk Telekom dünya ile bağımı koparttı
 

Bugün 16.01.2012 Pazartesi                

Türk Telekom tarafından dünya ile bağımın kopartılışının 5. günü.

En yüksek teknolojiyi bize sunmak istedikleri için, benim ve bazı site komşularımın hem telefonsuz hem de internetsiz bırakılışımızın beşinci günü, evet!

12.01.2012 Perşembe günü kesildi; telefon ve internetimiz. Hem dünya ile iletişimimi koparttı Türk Telekom hem de ticari olarak işimi aksattı; POS cihazımızı kullanım dışı bıraktı.

Aslında artık ‘tekel’ sayılmaz ama, Türk Telekom hala kendisini böyle görüyor olmalı.

İlk gün, arıza kaydımız bile alınmadı; “numara değişikliği nedeniyle arıza kaydınız alınamamaktadır” diyordu telefondaki o mekanik ses!

Cuma gününden itibaren de birebir muhatap bulmakta sıkıntı yaşadım. Meltem Mahallesi’ni, pilot bölge seçmişler güya, güvenlik görevlisinin ifade ettiğine göre. Yakınımızdaki Türk Telekom birimine, “müşteri alınmıyor buraya” denilerek kimseye giriş izni verilmemekte. Girince ne olacak, birebir sorun anlatılacak, detaylı bilgi alınacak. Hepsi bu! Bu kadarından bile rahatsızlar demek. Ha, fiberoptik kablo yenilemesi, o kablolara da numaraların aktarılması yapılıyormuş!

 Bugün beşinci gün ve benim dünya ile bağlarım kopuk.

Türk Telekom şu ana kadar ne bir abonesini arayıp özür diledi ne de yaptığı işle ilgili bilgi verdi. Kendilerinin sağladıkları olanaklarla ticari kurumlar, telefonunuzu çaldırıp bilgisayar destekli reklamlarını, duyurularını yapıyorlar. Bu kurumun aklına gelmedi galiba, varlık sebebi abonelerine ulaşıp ne yapacaklarsa, ne kadar sürede tamamlayacaklarsa bilgisini vermek.

Evet, bugün beşinci gün. Telefonum yok, internetim yok! Türk Telekom gerekçe belirtmeden kesti!

İki telefon hattımı(telefonumun birisi ikinci gün açıldı) ve internetimi habersizce kesen Türk Telekom’a bireysel faturayı keseceğim; onlardan önce fiber optik kablo donanımını hazırlayan rakip firmaya geçerek.

Bu kabalığın/zorbalığın yargıya taşınmasını da hukukçular yoluyla araştıracağım.

İlginç olan, Meltem Mahallesi'ndeki Türk Telekom zorbalığına yeterince ses çıkartılmaması.

Türk Telekom internetimi ve telefonumu keseli beş gün oldu; 2012 yılında!

 
Toplam blog
: 355
: 1099
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

1960 Ankara doğumlu bir Çankırılıyım. İşimin burada olması nedeniyle, Antalya'da yaşamaktayım. Ti..