Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Kasım '08

 
Kategori
Haber
 

Türk Telekom tarafından arandınız mı?

Türk Telekom tarafından arandınız mı?
 

Türk Telekom müşteri hizmetleri dünden itibaren bütün abonelerini arayarak, yeni paketlerini tanıtıyorlar. Görüşme yaptığınız saatlere ve görüşmenin cinsine göre tarifeler sunmaktalar. Örneğin vergiler dahil ayda 19.75 lik bir ödemeyi kabul ettiğinizde ayda 3000 dakika 18.00 - 08.00 saatlerinde bu fiyatla şehir içi görüşme yapabiliyorsunuz. Sizi telefonla aradıklarında, hemen bir cevap istiyorlar. Ancak önceki faturalarınızı incelemeden, bir cevap vermemek gerekir diye düşünüyorum. Türk Telekom’un son sabit hat uygulamasından sonra, bütün önerilerine artık şüpheyle bakmaya başladım.

Dün öğle saatlerinde arayıp, kendilerine inceleyeceğimi söylememe rağmen, dün akşam saat 21.30 da tam maç başlayacağı saatlerde tekrar aradıklarında, “Bu saatte neden rahatsız ediyorsunuz?” demek zorunda kaldım. Aslında aramalarının nedeni aşağıdaki habere dayanıyor.

Eski adıyla Telekomünikasyon kurumu (TK) yeni adıyla Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kurumu (BİTK) tarafından şehir içi telefon hizmetinin rekabete açılmasını sağlayacak Sabit Telefon Hizmeti (SBT) lisanslarının verilmesi için gerekli olan yönetmelik taslağının kabul edilmesinden sonra yıllık 4.2 milyar dolarlık pazar rekabete açılacak. Böylece görüşmelerde % 25 indirim sağlanacakmış. Yeni uygulamayla da 9 Mayıs 2009 dan itibaren sabit hatlarda da numara taşınabilecekmiş.

Eğer şimdiye 4441444 no’lu hattan aranmamışsanız, aranmadan evvel faturalarınızı incelemenizi, hangi saatlerde nereleri aradığınızı kontrol ederek Türk Telekom’un önerilerine karşı hazırlıksız yakalanmamanızı tavsiye ederim.
 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..