Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '11

 
Kategori
Sinema
 

Türkan…

Türkan…
 

Bir ay sonra sanırım gerçekten izlememiz gerekecek bir film ekrana gelecek. “Türkan” 

Türkan Saylan’ın hayatını canlandıracak filmde "Türkan Saylan’ı Rüçhan Çalışkur canlandıracak. Filmde ayrıca Ragıp Savaş, Tardu Flordun, Özge Özder, Şebnem Sönmez, İsmail Hacıoğlu, Selin Demiratar, Burçin Oraloğlu, Altan Erkekli, Begüm Birgören, Binnur Kaya, Şevket Çoruh, Tanju Tuncel, Yurdaer Okur, Ahmet Saraçoğlu ve Evren Bingöl rol almaktadır." Yapımcı “Kolibo film” 

Başrollerini, Pınar Öğün, Uğur Polat ve Özgürcan Çevik’in paylaştıkları, Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı kurucusu, eğitim gönüllüsü, cüzzamla savaşta öncü, Prof. Türkan Saylan’ın yaşamından kesitleri konu olan dizisi “Türkan” bu gece, duygu dolu, muhteşem bir final bölümü ile ekrana veda etti. 

Dizi 26. haftasındaydı ve daha çok uzun sürecek gibi programlanmıştı. Son derece iyi niyetle başlayan yayın maalesef devam edemedi. Kanal, reytinge takıldı deniyor. Ne kadar acı. Vurdu kırdılı, entrikalı, insanları bir hiç uğruna öldürenlerle dolu biribirinin aynısı diziler reyting rekorları kırarken, insanı yaşatmayı amaç edinmiş bir insanın hayatından kesitler sunan fevkalade başarılı bu dizi yaşayamadı. Veya yaşatılamadı. Bizler sahip çıkamadık. Her halde çekilecek filmine gideriz. 

İzmir 2011-04-15 

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..