Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '08

 
Kategori
Futbol
 

Turkcell Süper Lig başlıyor

Turkcell Süper Lig başlıyor
 

TURKCELL SÜPER LİG


Turkcell süper lig yaklaşık üç ay aradan sonra bu hafta oynanacak maçlarla başlayacak. Yine bu sezonda şampiyonluk mücadelesi, avrupa kupalarına katılma mücadelesi, küme düşmeme mücadelesi tüm hızıyla sürecek.

Takımlar transfer'lerini yaptılar ve sezona başlamak için ilk maçlarını bekliyorlar. Benim beklentim bu sezonki ligin çok zorlu olacağı , kolay maçların olmadığı, sert bir ligin olacağı beklentisinde'yim.Ç ünkü neden böyle türkiye ligin'de takımlar öncelikle gol yememeyi düşünüyorlar ve kapanıyorlar böyle oluncada maçlar zorlu ve kalitesi düşük geçiyor.

Takımlara baktığımızda özellikle dört büyüklerin hiçbirinin hazır olmadığını düşünüyorum. Türkiye'de değerlendirme yapılırken tek maçlara bakılarak, farklı galibiyetlere bakılarak değerlendirme yapılıyor. Hangi takımın nasıl olduğu her zaman ilk beş maçtan sonra belli olur. Fenerbahçe'ye baktığımızda az ve öz nokta transferlerin yapıldığını görüyoruz ama bir kaleci, bir orta saha, bir de forvet gerekiyor. Ama şuanki yapısıyla fenerbahçenin favori olduğunu söyleyebilirim. Galatasarayında iyi oyuncular aldığını söyleyebiliriz ama eksiği çok fazla forvet ve bir iki oyuncu takviyesi lazım takım savunması çok açık veriyor. Beşiktaş ise geçen sezonki gibi fazla bir değişiklik yok hazırlık maçlarındaki iyi skorlara bakmamak gerekir, önemli olan ligde ne yapacağıdır. Transferde ise fazla bir eksiği yok ama takım oyununu oynayabilirse ve ligi erken havlu atmazsa yarışı sürdürebilir. Trabzonspor ise birçok transfer yaptı ama takım tertibinin oturması zaman alabilir ve seyircinin baskısıda takımı etkileyebilir. Diğer anadolu takımlarıda mücadelesini sürdürecekler ve ligden düşmemek için gayret göstereceklerdir. Bizim futbolseverler olarak beklediğimiz heyecanlı bir ligin olması ve hakem kararlarının konuşulmadığı bir lig olması...

 
Toplam blog
: 37
: 1708
Kayıt tarihi
: 07.08.08
 
 

1987 Denizli doğumluyum. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler mezunuyum. Aynı üniversitede İşletme ..