Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '08

 
Kategori
Futbol
 

Turkcell Süper Lig'de 5. hafta.

Turkcell Süper Lig'de 5. hafta.
 

Resim: Milliyet fotogaleri.


Turkcell Süper Lig'de yeni lider 5 sezon aradan sonra bordo-mavili ekip Trabzonspor. Ersun Yanal yönetiminde yoluna devam eden ve taraftarlarına ve camiasına güven veren ve iyi futbol oynayan Trabzonspor bu hafta evine Antalyaspor'u konuk etti. İki kez geriye düşen Trabzonspor Colman, Umut ve Gökhan Ünal'ın attığı gollerle maçı kazanarak hanesine 3 puanı yazdıran Trabzonspor liderliğin sevincini yaşıyor. 13 puanlı Trabzonspor önümüzdeki hafta Konyaspor deplasmanına gidecek. 4 kez mağlup olan, 1 kez berabere kalan, o berabeliği de Galatasaray'dan alan Antalyaspor ise 1 puanla 17. sırada yer alıyor.

1 puanlı diğer takım Kocaelispor son sırada yer alıyor. Kocaelispor'a konuk olan Bursaspor rakibini 3-2 mağlup ederek 12 puanla 2. sırada yer alıyor. Bu sene gözle görülür şekilde yükselişe geçen takımlardan Bursaspor önümüzdeki hafta Galatasaray ile karşılaşacak. Bu maç 5 Ekim Pazar günü saat 18:00'de başlayacak.

Gelecek hafta Bursaspor deplasmanına çıkacak olan Galatasaray dört dörtlük sonuçlar almaya devam ediyor. Delasmanda oynadığı Bellinzona maçını 4-3 kazanan, geçen hafta Kocaelispor'u 4-1 yenen Galatasaray bu hafta Ali Sami Yen Stadı'nda Konyaspor ile karşılaştı. Konyaspor'u Milan Baros (2), Cassio Lincoln ve Harry Kewell'ın golleriyle 4-1 mağlup eden Galatasaray 11 puanla 3. sırada yer alıyor. Gelecek hafta lider Trabzonspor ile karşılaşacak olan Konyaspor ise 7 puanla 9. sırada bulunuyor.

Trabzonspor, Bursaspor ve Galatasaray'ın ardından 4. sırada yer alan Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından 1 puanla dönerek taraftarını üzdü. Bu beraberlikle liderliği Trabzonspor'a kaptıran Beşiktaş'ın Büyükşehir Belediyespor maçında attığı iki gol maçın hakemi Bülent Yıldırım tarafından gol olarak kabul edilmedi. Bu kararlar Beşiktaş camiasını ve taraftarlarını maç sırasında kızdırdı. Maçın hakeminin maç sonrası Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'dan özür dilediği iddiaları ortaya atıldı. Bu iddiaları bir yana; Beşiktaş 11 puanla 4. sırada yer alıyor. Büyükşehir Belediyespor ise 3 puanla 16. sırada bulunuyor. Beşiktaş önümüzdeki hafta İnönü Stadı'na 14. sıradaki Hacettepe'yi konuk edecek. Bu maç, 6 Ekim Pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak.

11 puan lı bir diğer takım ise Fenerbahçe'yi Sivas'ta 2-1 mağlup eden Sivasspor. 5. sıradaki Sivasspor önümüzdeki hafta Ankaraspor deplasmanına gidecek. Sivasspor karşısında 1-0 öne geçmiş olmasına rağmen maçın sonlarına doğru yediği gollerle Sivasspor'a 2-1 yenilen Fenerbahçe 6 puanla 9. sırada yer alıyor. çok kötü günler geçiriyor. Eski halinden eser kalmayan, yeni teknik direktöre, yeni transferlere rağmen çok kötü günler geçiren, uyum sorunu yaşayan Fenerbahçe'de kökten değişimler gerekiyor. Fenerbahçe önümüzdeki hafta Kayserispor ile karşılaşacak. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan maç 5 Ekim Pazar günü saat 21:00'de başlayacak.

Bu arada küçük bir not: Turkcell Süper Lig'de namalup 4 takım var. Bu takımlar Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Sivasspor.

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden tüm takımlarımıza ayrıca Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımlarımıza başarılar diliyorum.

 
Toplam blog
: 301
: 1086
Kayıt tarihi
: 02.05.07
 
 

"1988 Adana doğumluyum. Oldukça başarılı bir öğrencilik serüvenimin ardından eğitimimi noktaladım..