Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '22

 
Kategori
Astroloji
 

Türkiye, Rusya ve Putin!

Türkiye, Rusya ve Vladimir Putin'in Haritaları ne anlatıyor? Türkiye'ye etkisi ne olabilir?
 
İçeride Türkiye, arada Rusya ve en dış kısımda da Vladimir Putin'in haritalarını koydum.
 
Görüleceği üzere Rusya devlet haritası ile Vladimir Putin'in haritaları arasında olağanüstü bir benzerlik var.
 
Vladimir Putin Yükselen ve Venüs Akrep, aynı şekilde Rusya devlet haritası da Yükselen ve Venüs Akrep.
 
Türkiye Haritasında da Bu Venüs Akrep aynı şekilde mevcut ve Rusya haritasındakiyle yakın bir kavuşum derecesi içerisinde.
 
Ayrıca Vladimir Putin ve Rusya arasındaki en önemli diğer benzerlik Merkür, Güneş ve Satürn'ün Terazi burcunda, Uranüs'ün de yine aynı şekilde Yengeç burcunda olması.
 
Benzer şekilde Türkiye Haritasında da Merkür ve Satürn de Terazi burcunda.
 
Bütün bunların anlamı özellikle Türkiye'nin 5. evindeki Venüs Akrep konumu ile Rusya'nın Turizm'de önemli etkisi olması ve bir anlaşmazlık durumunda bunun kesilip ekonomik zarar olarak dönmesidir.
 
Diğer bir etki ise daha vahimdir çünkü 4. evdeki yerleşimlerin çok daha ciddi olarak doğal kaynaklarla ilgili olabilmesidir. Bir ülkenin temelini 4. ev ifade eder. Bu bağlamda Rusya ve Vladimir Putin'in uyumlu haritaları bizim açımızdan çok zorlayıcı olabilecek hamleleri ifade etmekte. Haritalardaki göstergelere ve bağlantılara göre önümüzdeki süreçte olayların şiddeti oranında Türkiye'nin de ekonomik olarak zora düşmesi son derece olağan görünmektedir.
 
Yükselen Akrep ve Terazi burcunda 12. evinde gezegen toplanması olan Vladimir Putin'in bir hamle yapmadan önce çok fazla düşünen ve bütün olası hatta akla gelmeyecek hesaplamaları (12. ev, gizli korkular, gizli düşmanlar, ajanların alanı) dahi yapan biri olduğuna ve savaşçılıktan çok tam bir politik hamle uzmanı ve ajan özellikleriyle hareket ettiğine emin olabilirsiniz.
 
Ayrıca retrodan çıkan Transit Uranüs Boğa 7. ev konumu ile Vladimir Putin'in müttefikine de güvendiği görünmekte. Zira Vladimir Putin'in haritasında Mars 2. evde Yay burcunda ve onu dispoze eden Jüpiter de 7. evde Boğa burcundadır. 2. evdeki Mars eldeki destek ve kaynak kuvveti ile ilgilidir. Astrolojik haritasında bu alan ile bağlantılı 7. ev ilişkiler ve ortaklıklar alanını da çok iyi ve sağlam kullanmakta Vladimir Putin. Dolayısıyla burada akla Çin devleti gelmektedir ve aradaki anlaşmalarının ve beraber yaptıkları planlamaların kuvvetli olduğu görülmektedir. Terazi burcunda 12. evinde gezegen toplanması olan Putin'in iş birliği ve ortaklık konusu gizli anlaşma ve stratejilerle de ilerlemektedir. 
 
Putin'in, 18 Ocak'ta Kuzey Düğüm Boğa - Güney Düğümün Akrep'e geçmiş olması, Uranüs retrosunun da 18'inde sonlanmasının ardından 29 Ocak Venüs Retrosu ve 3 Şubat'ta Merkür retrosu sonlanmasının ardından hamle zamanına girmesi ve hamle yapmış olması net olarak görülmektedir zira içinde bulunduğumuz zaman, hem Putin'in, hem Rusya Devletinin haritasında 1. ve 7. evler gibi en önemli girişim ve hamle aksındadır.

 
 
Toplam blog
: 130
: 1239
Kayıt tarihi
: 03.09.17
 
 

Astroloji alanında danışman, eğitimci ve araştırmacıdır. Aynı zamanda felsefe öğretmenidir. Klasi..