Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Haziran '13

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına. Türkiye Cumhuriyeti

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına. Türkiye Cumhuriyeti
 

diren gezi parkı askerlerii


Bu olaylardan önce dünyada, komşu ülkelerde olan katliam ve zulümlere hep destek oldunuz.. Liderleri eleştirdiniz.. Şimdi TÜRK HALKI kürdü, türkü, çerkezi, lazı ve daha niceleri birlikte kol kola el ele diye mi bu kadar öfkelisiniz? Taraftarlar omuz omuza diye mi bu kadar sinirlisiniz?

Kitap ve çadırla başlayan eylem mi korkuttu sizi? Seslerin duyulacağını sizde mi farkettiniz? Halkım benim için önemli dediniz, halkı gazladınız, televizyona çıktığınızda yatıştırmak yerine sözlerinizle kışkırttınız. Ne sandınız bu kadar olan öfke, sinir... Bir gün patlak verecekti elbet. Bardağı ilk siz taşırdınız. Siz bunu yapmasaydınız belkide hala halk kürt-türk ayrımı yapacaktı, ya da bir fenerbahçeli maç sonrası ölecekti. Teşekkür ederim size Sayın Başbakanım bizi böyle birleştirip, 3 5 ağaç için direnmeyi öğrettiğiniz için.

Ben Başbakanı küçüklüğümden beri halkına kol kanat geren, bağrına basan, söylediklerini dikkate alan biri sanırdım. Nitekim TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANI öyledirde. Ben anlamadım bizim başbakanımız nerede? Biz ATATÜRK'ÜN ATAMIN çocuklarıyız. Gazlansakta, dövülsekte, ağzımızda kan gelsede susmayız. Toplanırız, doğu, batı, kuzey, güney birleşiriz. Birleşirsek işte o zaman sesimizi dünya duyar değil. Sesimizi, cennet ülkemizi dünyada, dünya basınıda savunuyor, bizi destekliyor. Siz neredesiniz TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANI? 1milyon değil bizim yanımızda olan TÜM DÜNYA. Biz 3 5 ağaç için ölene kadar direniriz....

 
Toplam blog
: 10
: 231
Kayıt tarihi
: 23.04.12
 
 

yazmak acıları dindirmiyor olsa da , yükümü hafifletiyor... ..