Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ocak '15

 
Kategori
Astroloji
 

Türkiye'de Burçlar hangi alanlarda daha başarılı?

Türkiye'de Burçlar hangi alanlarda daha başarılı?
 

Herkese Merhaba 
 
Ülkelerin kuruluş tarihine göre Astrolojik haritaları olduğunu çoğumuz biliriz. Bireysel haritalarımızla, ülke haritalarını üst üste koyduğumuzda, o ülkenin hangi alanlarında daha başarılı olabileceğimizi, hangi alanlarda zorluklarla karşılaşabileceğimizi tespit etmek mümkündür. Örneğin; Türkiye haritasıyla kendi haritamı üst üste koyduğumda Güneşim Türkiye haritasının 9.Evine düşüyor. Astroloji 9.Ev’le ilişkilidir. Bu teknikle yapılan kişisel değerlendirmeler bir çok sorumuzun cevabını verebilir. Bireysel danışmanlıklarımda, danışanların talebi doğrultusunda konuyla ilgili geniş bilgiler paylaşmaktayım…
 
Peki Türkiye’de hangi burç hangi alanlarda daha başarılı ? 
 
 
 


Koç Burcu Türkiye’de Hangi Alanlarda Daha Başarılıdır?

Lider doğasıyla tanınan Koç burçları, yöneticilik pozisyonlarında başarı sağlayabilirler. Toplumla ilişki kurabilecekleri mesleklerde ve iş hayatında dikkat çekerler. Türkiye’de popülaritesi yüksek burçlar arasında yer alır. Sosyal topluluklara ve kalabalık gruplara hitap edebilirler. Mecliste, medyada, kendilerini gösterebilecekleri alanlarda daha rahat hareket ederler.  
 
 
Boğa Burcu Türkiye’de Hangi Alanlarda Daha Başarılıdır?
Sanatsal becerileriyle tanınan Boğa burçları, sosyal gruplarda ve sanatla ilgili topluluklarda kendilerini gösterebilirler. Geleceğe yönelik umutları gerçekleştirmek için harekete geçebilirler. Kurslarda, derneklerde ve kulüplerde etkin olabilirler. Hükümet kurumlarında ve yerel yönetimlerde başarı sağlayabilirler. Türklerle arkadaşlık kurma konusunda yetenekliler.
 
 
İkizler Burcu Türkiye’de Hangi Alanlarda Daha Başarılıdır?
Meraklı doğalarıyla tanınan İkizler burçları, bilinmeyen şeylerin peşinden gidebilir, gizli gruplarda yer alabilirler. Kadınların ilgisini çeken alanlarda başarılı olabilirler. Psikoloji, rüya, bilinçaltı terapileri, medyumluk ve reiki gibi konularda başarı sağlayabilirler. Hastanelerde yer alabilir, şifasal çalışmalar gerçekleştirebilir. İkizler burçları Türk insanlarında gizemli bir etki yaratır.
 
Yengeç Burcu Türkiye’de Hangi Alanlarda Daha Başarılıdır?
Duygusal doğalarıyla tanınan Yengeç burçları, Türkiye’de her alanda başarı sağlayabilirler. Halkın genel ihtiyaçlarına hitap edebildikleri için kolayca sevilirler. Medyada ve sanat dünyasında başarılıdırlar. Özellikle müzik piyasasında beğeniyle takip edilen bir çok sanatçının ve şarkı sözü yazarının haritasında Yengeç teması bulunmaktadır.
 
Aslan Burcu Türkiye’de Hangi Alanlarda Daha Başarılıdır?
Kaliteli yaşamaya önem veren Aslan burçları, maddi ve ticari alanlarda başarılıdırlar. Gayrimenkul başta olmak üzere satış konularında etkin olabilirler. Bankalarda, finansal kurumlarda ve ekonomiyle ilişkili alanlarda boy gösterebilirler. Reklamlarda, görsel projelerde ve özellikle iletişimle ilgili her sektörde başarı sağlayabilirler.
 
Başak Burcu Türkiye’de Hangi Alanlarda Daha Başarılıdır?
Zihinsel becerileriyle tanınan Başak burçları, iletişimle ilgili sektörlerde başarı sağlayabilirler. Aile ve yuva ihtiyaçlarını iyi bildikleri için aile terapisti olabilirler. Ev dekorasyonunda ve ev eşyaları üreten sektörlerde başarılı olabilirler. Gayrimenkul, tarım ve çiftçilik, müzeler, anıtlar, madenler ve yeraltı zenginlikleri Başak burçlarının etkin olabileceği alanlardır. Ülkenin gelişimine yardım ederler. Türkiye’ye Başak burcu yöneticiler lazım… J
 
Terazi Burcu Türkiye’de Hangi Alanlarda Daha Başarılıdır?
Zarif ve uyumlu doğalarıyla bilinen Terazi burçları, sahne sanatlarında ve eğlence sektörlerinde başarı sağlayabilirler. Oyunculuk, müzik, moda, resim ve spor etkin oldukları alanların başında gelir. İnsan ilişkileri gelişmiş olduğu için ilişki terapisti olabilirler. Çocuklarla iyi ilişkiler kurabilir, çocukların bulunduğu sektörlerde başarılı olabilirler.
 
Akrep Burcu Türkiye’de Hangi Alanlarda Daha Başarılıdır?
Güçlü doğalarıyla tanınan Akrep burçları, Türkiye’de bir çok alanda başarı sağlayabilir, kendilerini etkin bir şekilde ortaya koyabilirler. Özellikle devlet yönetiminde görev yapan ve yapmış olan çok sayıda başbakan ve cumhurbaşkanı bulunmaktadır. Sanatla ilgili alanlarda, eğlence sektörlerinde, şans oyunlarında ve borsada aktif olabilirler. Çocukların ve gençlerin bulunduğu alanlarda başarı sağlayabilirler.
 
 
Yay Burcu Türkiye’de Hangi Alanlarda Daha Başarılıdır?
Hareketli ve enerjik doğalarıyla bilinen Yay burçları, günlük yaşamın temposuna ve çalışma hayatına kolayca uyum sağlarlar. Hayvanların bulunduğu alanlarda ve barınaklarda aktif olarak yer alabilirler. İnsan ve işçi hakları için mücadele ederler. Yaşlılara ve yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım etme güdüleri ön plandadır. Hastanelerde ve gıda sektöründe etkin olabilirler.
 
 
Oğlak Burcu Türkiye’de Hangi Alanlarda Daha Başarılıdır?
Disiplinli ve gelenekçi doğalarıyla bilinen Oğlak burçları, ortaklıklarda ve ilişkilerde oldukça başarılıdırlar. Uluslararası ticarette ve dış ülkelerle olan ilişkilerde etkin olabilirler. Türkiye halkı tarafından saygı görürler ve gerek duruşları, gerek yaşam tarzları toplum tarafından onaylanır. Avukatlık, danışmanlık gibi  ilişkilerde ve sorumluluk gerektiren bir çok alanda başarı gösterebilirler. 
 
 
Kova Burcu Türkiye’de Hangi Alanlarda Daha Başarılıdır?
Bilgiye verdikleri önemle tanınan Kova burçları, üniversitelerde ve akademilerde başarı sağlayabilirler. Eğitime ve iletişime yönelik alanlarda etkin olabilir, medyada yer alabilirler. Yabancı ülkelerle iyi ilişkiler kurabilir, uluslararası alanlarda faaliyet gösterebilirler. Farklı ve sıra dışı öğretilerin peşinden giderek sosyal bilinci geliştirmek isteyebilirler. Dini ve felsefi konularda, Astroloji’de başarı sağlayabilirler.
 
 
Balık Burcu Türkiye’de Hangi Alanlarda Daha Başarılıdır?
Duygusal değerleriyle bilinen Balık burçları, topluma hitap edebilecekleri sektörlerde başarı sağlayabilirler. Girdikleri her sektörde kendilerini etkin bir şekilde ortaya koyabilir, güçlü destekler bulabilirler. Dini ve felsefi konularda aktif olarak yer alabilirler. Farklı projeleri başarılı bir şekilde ortaya koyarlar. Sanatla ilgili konularda, medyada ve iş dünyasında başarılı olabilirler.
 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..