Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '14

 
Kategori
Güncel
 

Türkiye'de dileneceğine Esad'a karşı savaş öl!

Türkiye'de dileneceğine Esad'a karşı savaş öl!
 

Komşularımızda bir savaş ya da iç karışıklık çıksa maşallah hemen Türkiye'ye damlıyorlar. Kurtuluş savaşında  biz niye başka ülkelere sığınmadık. Kuvva vatana ihanet sayar arkamızdan kurşun yağdırırdı valla billa!

Bugün Suriye'de bir kurtuluş savaşı var ve Suriyeliler canlarının derdine düşmüş ülkelerini bırakıp kaçıp gelmişler. Bari çocuklar kadınlar gelseydi, cephede olması gereken erkeklerin ne işi var!

Bir de gelmiş adamlar dileniyor ya. Dilenme de denmez sokakta caddede kapkaççı gibi önüne çıkıp zorla para istiyorlar. İnsanları korkutuyorlar. Mehmetçik Conk Bayırı’nda yedi düvele karşı savaşırken bir kısım Türkiyelinin çoluk çocuk kaçıp komşu ülkelere sığındığını, sokaklarda dilendiğini düşünsenize. Türk ölür de yine böyle bir şey yapmaz.

Çaresizlik insana her şeyi yaptırır ama biraz da onurlu davranmak lazım. Orada insanlar ölürken sen burada gelip dilenemezsin arkadaş, bu onursuzluktur. Komşumuzsunuz, canımızsınız, din kardeşiyiz başımızın üzerinde yeriniz var, millet ve devlet olarak elbette size yardımcı oluruz ki oluyoruz zaten ama biraz vatansever davranın!

Yarın kurtulmuş bir Suriye'ye hangi yüzle gideceksiniz? Ya da batmış ülkenize gidebilecek misiniz? Siz burada olunca Esad haklı oluyor. Dünya Suriye halkının Esad'a karşı kurtuluş mücadelesi verdiğine inanmıyor. İsterseniz sizin yerinize biz gidip savaşalım.

 

 
 
 
 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..