Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Kasım '15

 
Kategori
TV Programları
 

Türkiye'de en çok izlenen yabancı dizi: The Walking Dead

Türkiye'de en çok izlenen yabancı dizi: The Walking Dead
 

The Walking Dead 6.Sezon 8.Bölüm Fragmanı


6.Sezonun başlangıçıyla, yayın gününde asla gündemden düşmemeyi başaran The walking dead, Türkiye'de bile milyonlara hitap etmeye devam ediyor. Heyecanı giderek artarak,  sosyal medya da pazartesinin en çok konuşulan konudur.  Artık Zombileri çürümeye başladığı, dünyanın sonunda hayatta kalmaya çalışan Rick ve Tayfası, başından belalar asla eksik olmuyor. Bu sefer ki düşmanları daha zorlu, üstelik kendi aralarında savaşmak zorunda kalmaktadırlar. Glenn, hayata tutunuşu Darly, son anda yetişerek zombilerin arasında kurtarmasıyla beraber Grup'a, büyük bir motive ve yaşama isteği vermiştir. Yalnız asıl mesele şimdik başlayarak The Walking Dead 6.Sezon 8.Bölüm Fragmanı kendi yaşam alanlarını ya daha güzelleştirmeye çalışmalılardır veya bambaşka şehire göç edip, daha güvenilir yer bulmaya.

Rick, bunu masaya oturtarak bütün herkese tartışamya sunacaktır. Hazır kaynakları sadece bulacakları yer, yaşadıkları yer olduğundan herkesin istediği kalmak yönünden gerçekleşiyor. Böylelikle kendilerine açılan savaşla dövüşmek zorunda kalacaklardır. Deneyimsizleri eğitecek Rick, onlara nasıl dövüşebileceklerini öğretecektir. Üstlerine acımasız, insanları kolayca yok edecek insanlara asla duygularını çalıştırmamalarını emir ederek artık bir savaşa doğru sürükleneceklerdir.

Morgan'ın, seçim yapmak zorunda kalacaktır. İnandığı dava her canlının ayrı bir değeri olduğundan asla zarar vermeyeceğini sonuna kadar savunmaktadır, ama karşısında masum insanların kaybedilmesine de göz yummayacaktır.

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..