Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '13

 
Kategori
Eğitim
 

Türkiye'de en mağdur kesim: Atanmayan öğretmenler çıktı!

Türkiye'de en mağdur kesim: Atanmayan öğretmenler çıktı!
 

Türki'nin en büyük ve kapsamlı seçim anket sitesi www.secimanketi.tv 'de yapılan anketten çok ilginç sonuçlar çıktı. 

Ankette "Türkiye'de en mağdur kesim sizce hangisi?" diye soruldu. Ankete şu ana kadar 1898 kişi katıldı. % 14 ile en mağdur kesim, Ataması yapılmayan öğretmenler oldu. Bu günlerde çokça konuşulan Şubat ataması olup olmadığı da halen kesinlik kazanmadı. Yüksek puan alan adaylar tekrar Kpss'ye çalışmaya başlamakla, Şubat atamasını bekleme arasında sıkışıp kaldılar.

En mağdur kesim anketinde % 13,22 ile medyada çok fazla yer bulamayan taşeron işçiler yer aldı. Hükumete bir türlü seslerini duyuramayan taşeronların Milliyet Blog'tan seslerini duyurmuş olalım. Taşeronlar hükumetten adım bekliyor. Seçimler yaklaştı. Hükumet ne zaman adım atacak ?

Hükumetin en fazla ilgilendiği kesimlerden biri de Fakirler aslında. Ama ankette % 10,7 ile en mağdurlar içinde 3. sırada yer aldılar. Demek ki Ak Parti hükumeti tam olarak fakirler konusuna eğilmemiş.

4. sırada Askerler yer aldı. Ergenekon sonrası askerlerin üzerine gidilmesi, böyle bir sonuç çıkmasında etken olmuş olabilir.

5. sırada gerçekten de en çok mağduriyet çeken kesim yer alıyor, Emekliler. Emeklilerin durumları bir türlü iyileştirilmedi. Ömürlerinin büyük bölümü çalışarak geçen emekliler yaşlamdıklarında rahat bir yaşamı hak etmeli. Onlara bu imkanı sağlayalım.

http://secimanketi.tv/news-images/anke.png

Ankete siz de katılmak için Tıklayın:

 
Toplam blog
: 19
: 759
Kayıt tarihi
: 12.06.13
 
 

Kahramanmaraş'ta yaşayan Gaziantep doğumlu, gecekondu kökenli ve emekliyim. Gaziantep Lisesi'nden..