Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '15

 
Kategori
Güncel
 

Türkiye’de iç savaş olmadıysa bunu teröre destek vermeyen sağduyulu Kürtlere borçluyuz

Türkiye’de iç savaş olmadıysa bunu teröre destek vermeyen sağduyulu Kürtlere borçluyuz
 

Ülkede iç savaş olmasın diye kim uğraşıyor? Hiç kimse; herkes savaş olsun diye çalışıyor! Baştakiler adeta ölüm timlerine emirler yağdırıyor. Türkiye Kandil’i bombalıyor ya milliyetçilerin ağzı kulaklarında, öldürülen teröristlerin hesabını yapıyorlar. Terörden nemalanan bilumum aç köpekler savaş bitmesin diye dua ediyorlar. Yaygara bloğu paylaşım rekorları kıran iğrenç paylaşımlarının beğeni sayısını hesap ederek tatmin oluyorlar. Aklı başında Türkler ve Kürtler olmasa çoktan ülkede iç savaş başlamıştı.

Birkaç ay içinde 2 bin küsur genci öldürdünüz; bir madalya Tayyip’e bir madalya Karayılan’a… Geleceğimizden vazgeçtik, ölenlere mezar bulamayacağız diye endişe ediyoruz. Bu ortamda savaşa (öldürmeye) taraf olan vatan hainidir. Tayyip mahsus “Önce silahı bıraksın” diyor. PKK’nın silah bırakmayacağını biliyor.  Konuşup anlaşsa belki kaldırıp atacak. Ama önce bırak, diyor. Yani savaş devam etsin.

Kim bilir kimlerden olur alındı… Bir iki ay içinde yaşları 16 ile 30 arasında 2000 PKK’lı genç öldürülmüş, artı 150 asker polis şehit olmuş ya savaşın mimarı Ak Parti ve destekleyicisi MHP’ye bu başarının oy olarak gitmesi lazım. Kanlı oylarınız hayırlı olsun! Ağır darbe yese de efsanevi(!) özgürlük savaşçılarının lideri Karayılan da zevkinden yılan kavurması yer artık! Peki, ortada(kazanılmış) ne var? Kel kafanın takkesi!

Ben bunlara kızmıyorum, işlerini yapıyorlar, bunlara destek olanlar var ya iki cihanda elim yakalarında olacak! Bunlardan birinin sakın ağladığını görmeyim! Hem savaşı destekle hem de öldük diye ağla! Sağduyulu Kürtler bugüne kadar Türkiye’nin sigortası oldu. Allah göstermesin, onlar da Tayyip ve milliyetçiler gibi yapsalar nolur biliyor musunuz? Irak’takinin aynı. Belki daha fazla.

(Hükümet artı milliyetçiler artı silah tüccarları artı PKK) savaş bloğu, (aklı başında Türkler ve Kürtler) barış bloğu ve (Kürt mürt yok, kahrolsun PKK, savaş olmasın) diyenler de yaygara bloğu.

Nolacak şimdi ya… Allah aşkına bir öngörüde bulunabiliyor musunuz? Bir okuyucu yazılarım için “saçma” demiş… Benim söylediklerim kimsenin işine gelmiyor ki. PKK silah bırakacak… Türkiye Kürt devletine razı olacak… İkisi de mümkün değil… Sağduyulu Kürtler PKK’ya destek vermiyorsa sağduyulu Türkler de savaşa destek vermemeli. Tayyip ile Karayılan düello yapsın. Bu savaş Türkiye’nin savaşı değil. Biz Kürtlere hak ettikleri özgürlüğü veririz. Kürtler de bizimle barış içinde yan yana yaşarlar. Tayyip’in ve Karayılan’ın (hep Karayılan diyorum çünkü Öcalan çizgi dışına mı atıldı ne) derin devletin, gizli güçlerin hesapları bizi ilgilendirmiyor. Barış bloğu kanı durduracak yegâne güç.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..