Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Eylül '15

 
Kategori
Güncel
 

Türkiye’de kadın güzelse namussuz diye kulp takılıyor; namuslu olmanız için çirkin olmanız gerekiyor

Türkiye’de kadın güzelse namussuz diye kulp takılıyor; namuslu olmanız için çirkin olmanız gerekiyor
 

Güzel olmanın suç olduğu bir ülke Türkiye. Güzellerin güzel olduklarına pişman oldukları ülke Türkiye. Ya çirkin kadınlar, kıskanç cadalozlar dedikodusunu çıkarıyorlar ya da kendisi elde edemeyen insan müsveddeleri uğraşıp yoldan çıkarıyorlar. Hiçbir güzel kadın yok ki rahat bırakılsın. Çayına ilaç katıyorlar. Taciz ediyor, tecavüz ediyor adını çıkarıyorlar.

Güzel kadınlara Türkiye’de herkes iyi davranıyor. Ama hepsinin amacı belli; yatağa atmak. Güzellerin dünyada insan gibi yaşayamadıkları tek ülke Türkiye. Sokağa bile çıkamıyorlar. Aç köpek gibi salyalı ağızlar peşlerine düşüyor. Ya insan gibi davransanız nolur; güzelliklerini sizden mi saklayacak. Dostlukları yetmiyor mu size; konuşmak istediniz de konuşmadılar mı, birlikte gezip eğlenmediler mi? Yatak mı; ha orada dur, her güzelin bir yâri var, kim bilir kime rastlar, belki de sana rastlar!

Diyecekler ki “onlar işini bilir” İnsansanız anlayın, insan olarak kalmak isteyen dediğiniz gibi olamaz; siz kendinizi satar mısınız? Yani aslında insanların en mağduru Türkiye’de güzellerdir. Kadın olduğu için, üstüne üstlük bir de güzel olduğu için şeytandır. Kimsenin bir şey söylememesi için güzelliğinin görünmemesi, yani çuvala girmesi gerekir. Güzellerin güzel elbise giymesine bile tahammül yoktur. Allah’ın çirkinleri, meymenetsizleri “şuna bak şuna” derler.

Güzellerin bu ülkede hem güzel hem de insan olmaları mümkün değil. Ya çuvala girecekler ya da insanlıktan çıkacaklar. İnsanlıktan niye çıkayım ben ya, güzel olmak suç mu? Herkes gibi, normal insanlar gibi ekmeğimin derdindeyim; dürüst, onurlu bir hayat yaşamak istiyorum. İş için gittiğimde yalama patron bacağıma bakıyorsa benim suçum ne, bacağımı mı keseyim!

Türkiye’de bütün herkes güzellere düşman. Güzellerin tek dostu, koruyanı, savunanı Kerim Korkut. Özgecan öldürüldüğü zaman sabaha kadar ağladım! Ah kardeşim, ah sevgili kızımız koruyamadık seni!

Güzel olmak nasıl suç olabilir! Güzel olmak insanı nasıl belalara düşürür! İnsanların olmadığı yerde insanlığın değeri yoktur. Çirkin insanların içinde yaşıyorsanız, yürekleri kötü insanların içinde yaşıyorsanız güzel olmak suçtur. Karanlık, güneşe tahammül eder mi? Bahtı güzel olsun diyorlar. Güzelin kaderi olmaz diyorlar. Ben baht, kader falan tanımam;  güzeller Kerim Korkut Türkiye’sinde yeryüzünün melekleri olacaklar. Onlar istemediği sürece dönüp bakamayacaksınız bile. Böyle şey olur mu ya! Allah seni güzel yaratmış, ya affedersin şey olacaksın ya çuvala gireceksin. Değilse hayatı zindan ederler. Güzelin illa da namussuz olması mı gerekiyor? Güzel, insan değil mi ya! Niye herkes gibi normal yaşamasına izin vermiyorsunuz? Ya başı gözü kapalı, ya umum evde sermaye. Güzelin kaderi bu mu?

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..