Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Nisan '07

 
Kategori
Güncel
 

Türkiye'de uçak kaçırmak bu kadar kolay mı?

Türkiye'de uçak kaçırmak bu kadar kolay mı?
 

Ne yaptın Mehmet uçak kaçırılır mı?

Akli dengesi yerinde olmadığı ve piskolojik sorunları olduğu idda edilen ve elinde kuran bulunan Mehmet Gökşingöl uçak kaçırarak gündeme oturdu. Sansasyon için yapılan bu eylemleri engellemek için yetkililer daha ciddi önlemler almalı. Çünkü bir deli uçak kaçırırsa akıllı insanlar ne yapar. 12 Eylül’den sonra Dünaya’da hava limanlarında üst düzey güvenlik önlemleri alınmasına rağmen demek Türkiye’de önlem filan işlemiyor.

Daha önce 2005 yılında da Yeşilköy Hava alanında bir olaya karışan Mehmet, iki yıl evli kalmış daha sonra boşanmış, yine babası ve böbreğini verdiği kızkardeşini ard arda kaybedince bunalıma girip, piskolojik sorunları başlamış. İki yıldır elinde kuranla dolaştığı iddia edilen ve uyuşturucu kullanmadığı ve satmadığını söyleyen yeğeni, ayrıca PKK ‘nın hasmı olduğunu, dayısının PKK karşıtı olduğunu söylemektedir.

Hayatta bukadar çok sorunla ve sevdiklerini insan kaybettiğinde yapısı gereği hayatta çok sağlam durması gerekmektedir. Ama bu örnekte gördüğümüz, gibi herşeye rağmen hayat devam etmekte, bu sebepten ötürü yaşama sıkı sarılmak zorundayız. Aksi bunalımlar, üzüntü insanın dengesinin bozulması sonucu hayata tutunamamak, insanı yaşarken hayatla bağının kopmasına, kendinin saplantılara kaptırıp onun peşinden koşmasına bu uğurda yanlış davranışlar sergilemesine sebep olmaktadır.

İnsanlaarın beden sağlığı yanında ruh sağlığının nekadar önemli olduğunun canlı örneğidir.

Toplumumuzun tüm insanlarının sağlıklı beden ve kafalara sahip olması dileğiyle.. Kalın sağlıcakla..

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..