Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Eylül '10

 
Kategori
Haber
 

Türkiye finalde.....

Türkiye finalde.....
 

www.milliyet.com.tr


Gümüş garanti. Altını istiyoruz.


2010 Dünya Basketbol şampiyonasında istediğimiz oyunu oynayamamamıza rağmen finaldeyiz. Ersan İlyasova ve Sinan Güler, erken faul problemine girmelerine rağmen, 12 dev adam son saniyeye kadar mücadelesini sürdürdü ve Sırbistan'ı 83-82 yenerek finalde ABD ile oynamaya hak kazandık. Böylelikle takım sporlarında tarihimizdeki en büyük başarıyı yakaladık.

Zaten Sırbistan ikinci turda Hırvatistan'ı sadece bir basket farkla yenerken, çeyrek finalde de İspanya'yı son saniye üçlüğü ile yenmişlerdi. Bir takıma şans her zaman aynı şekilde gülmez. Ben bu nedenle Sırbistan'ı aynı şekilde yeneceğimize inanmıştım. Bugüne kadar grupta oynadığımız Porto Rico maçından sonraki bütün maçlarımızı çok rahat bir şekilde kazanmıştık. Bir defa da bir son saniyede galip geldik. Böylesi daha güzel ve daha anlamlı oldu.

12.09.2010. Şu anda referandum bile bir çok kişinin umurunda değil. Halk sokaklara dökülmüş durumda. Basketbol Milli takımımızın başarısı kutluyor. Biz basketbolda Dünya şampiyonu olmak istiyoruz ve bu sporun dünyadaki bir numaralı ekolü ile yarın Dünya şampiyonu olmak için mücadele edeceğiz.

Allah yardımcınız olsun 12 dev adam.......Kalbimiz sizinle.

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..