Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '15

 
Kategori
Güncel
 

Türkiye işid için ana rahmidir

Türkiye işid için ana rahmidir
 

İşid anlayışı ve işid'in Türkiye'de nasıl yeşerdiği konusunda bir yazı yazmayı düşünüyordum. Fransa'da ki işid saldırısından sonra bu yazıyı öne aldım. Bir defa şunu hepimiz görelim: Türkiye işid için ana rahmidir. Ana rahmi nasıl ki bir bebeğin büyümesi, gelişmesi ve beslenmesi için uygun bir ortamsa, Türkiye'de işid'in büyümesi, serpilmesi, gelişmesi, güçlü ve sağlıklı bir doğum için çok uyhun bir ilkim ve ortam. İşid bu ortamı özellikle Kur'an kurslarında ve azda olsa imamhatiplerde çok rahat buluyor. Buralarda militan yetiştiriyor.

Çağdaş değerlere düşman; sanata , edebiyata, resme, müziğe, tiyatroya, karma okullara, pozitif bilime ( Matematik,Fizik,Kimya, Biyoloji,Tarih ve Coğrafya), baleye vs. kısaca ne kadar çağdaş değer varsa hepsi haram müslümanlığa düsman. İşid'in felsefesine ters düşen bütün dünya onun için düşman. Fransa'da İtalya'da Rusya'da katliam yapıyorlar. Yarın bu katliamlar Almanya, Amerika,İspanya vs. devam edecek.Türkiye'ye şimdilik saldırmıyorlar ( Gerçi ara ara çağdaş değerleri savunan ve özellikle Akp'li olmayan muhalefete saldırıyorlar. Ankara ve Suruç katliamları gibi). Çünkü Türkiye, yazımın başında da belirttim, onlar için ana rahmi ve Türkiye'de büyüyüp gelişip güçlendikten ve bütün dunyaya kafa tutar haline geldikten sonra saldıracaklar. Çünkü Türkiye'de onlar için Darul-harp fakat Türkiye de çağdaş değerleri savunan cumhuriyetçi, ATATÜRK'çü bir iktidar iş başına gelirse görün o zaman Türkiye'de canlı bombalar birer birer nasıl patlıyor. 

Çağdaş değerleri savunan, koruyan bütün insanlık bir araya gelmeli, maddi manevi bütün güçlerini birleştirip işid'e karşı savaşmalı. Yoksa yarın çok geç olacak. İşid bütün Dünyaya cehennemi bu Dünyada yaşatacak.

Ahmaklık, semelik,uyuşukluk, boşvermişlik bütün dünyanın sonu olur. Bu savaş ortaçağ zihniyeti ile bilimin, aklın ve insani değerlerin savasıdır. 

 
Toplam blog
: 104
: 478
Kayıt tarihi
: 31.01.07
 
 

Antalya'da yaşıyorum. İki yıl öğretmenlik yaptım, şu anda müteahhitlik yapıyorum. Aslen Kayserili..