Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ağustos '18

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Türkiye Küresel Oyun Kurucu Durumundadır

Türkiye Küresel Oyun Kurucu Durumundadır
 

Gelişen ve değişen küresel dünyamızda, ekonomik atılımları ile dünyada adından söz ettiren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın küresel liderlik yolundaki adımlarından rahatsız olmaya başlayan hain dış mihraklar, farklı senaryolar üreterek devletimize milletimize, Cumhurbaşkanımıza tuzak kurmak istemektedirler. Topla, tüfekle bizi teslim alamayan vatan hainleri, bu sefer de ekonomi üzerinden ülkemizi yıpratmaya kalkışmıştır. Bu bir ekonomik kalkışma, ekonomik baş kaldırıdır.

 Ülkemiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bölgesinde lider, ülkeler arası oyun kuran bir konumdadır. Artık ülke ekonomimiz daha güçlü, daha üretken, daha kendinden emin adımlar ile yürümektedir, bizim partimiz olarak hedeflerimiz var, biz bu hedeflerimiz ile uğraşıyoruz, ve hedeflerimize de her geçen gün ulaşıyoruz. 2023 hedefimize sayılı yıllarımız kaldı, biz emin adımlar ile yolumuzda yürümeye devam edeceğiz, Güçlü Türkiye’yi tökezletemeyeceksiniz.

HALKIMIZ HERŞEYİN FARKINDA, 15 TEMMUZDA DARBE İLE YAPAMADIKLARINI, EKONOMİ ÜZERİNDEN YAPMAK İSTİYORLAR

Halkımız her şeyin farkında, topla, tüfekle isteklerine ulaşamayan FETO piyonu ile onun tasmacısı ABD artık bilmelidir ki, güçlü bir devlet, güçlü bir millet, hazan yaprağı gibi savrulmayan dimdik ekonomi, bir birine kenetlenmiş yüce Türk Halkı vardır. Bunlar geçici günlerdir. Üç beş güne kalmadan dolar tekrar düşecektir. Piyasa bile bu spekülatif oyunlara inanmayacak, kaldığı yerden yatırımlar devam edecektir ve ediyor da … halkımız olarak her zaman her koşulda devletimizin, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın yanında olmalıyız. İktidarı ile, muhalefeti ile her zaman milli davalar söz konusu olduğunda halkımız devletimizin yanında olmalıdır. Bu duruma sevinen, oh olsun diyen, veya bana ne lazım diyen vatandaşımız var ise de , önce bir düşünmesi lazım, bu ülke hepimizin, muhalefet etmek en büyük hakkınız. Ama milli meseleler olunca herkesin bir olup, el ele , kol kola , omuz omuza aynı safta yer alması gerekir. Zaten farklı bir düşünceye sahip olanda hainlerin gizli hayranından başka bir şey değildir. 

 
Toplam blog
: 5
: 162
Kayıt tarihi
: 06.08.18
 
 

İsmail Çetinkoz kimdir? Biyografisi  2001 yılı Ak Parti Havran ilçe teşkilatı kurucusu ve ilçe se..