Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '08

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Türkiye'nin en büyük outleti

Türkiye'nin en büyük outleti
 

Esasında çok fazla alışveriş düşkünü değilimdir. Mağazalarda dolaşmak için kendime pek zaman ayıramıyorum. Bayram tatili fırsatı ile şehirden uzak yalnız kovboy edalarında kendimi via porta attım :-) İstanbul Park yolu Sabiha Gökçen Kavşağında 200 bin m2’lik arsa alanı üzerinde faaliyet gösteriyor.

Bir çok mağazada aradığınız tüm markalar hemen hemen mevcut ve zamanla yenileri ilave olmakta. Go card pisti, atv parkuru, yapay gölet ortama ayrı bir hava katıyor. Çocuklar için özel bölümler ve sorunsuz bir otoparkı sayesinde saatlerce vakit geçirebilirsiniz. VIA/PORT, hem alışveriş hem eğlence keyfini bir arada sunuyor.

Kendi aracınız olmasa dahi çeşitli yerlerden servisler ile ulaşım imkanını kolaylaştırmışlar. Şuan için Bostancı, Ataşehir, Pendik belirli başlı servis noktaları olduğunu biliyorum.

Ne kadar kalabalık olursa olsun ferah bir mimarisi olması nedeni ile insanlar sıkılmadan alış veriş keyfini sürebilir. Fiyatların piyasanın altında olduğunu söyleyebilirim.

2009'dan itibaren 5 yıldızlı bir otel ve fuar merkezinin de yer alacağı belirtilen via/port yılın 365 günü aktif sürekli cıvıl cıvıl olacaktır.


Özetle 7 den 70 e herkes uğramalı. Burada herkese göre bir şeyler var.
 
Toplam blog
: 6
: 1093
Kayıt tarihi
: 14.01.07
 
 

Marmara Üniversitesi Pazarlama Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitirdikten sonra ..