Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '09

 
Kategori
Astroloji
 

Türkiye'nin ilk Zodiak haritasına göre doğum saati önceden belirlenmiş bebeği

Türkiye'nin ilk Zodiak ( yıldız ) haritasına göre doğum günü ve saati önceden belirlenmiş bebeğinin babası oldum


( Araştırdığım kadarıyla, böyle doğum saatine kadar incelikle ayarlanmış bir doğum'a daha önce ne duydum ne rastladım- herkez yükselen burcu düşünüyor, oysa doğum günü, doğum saati ve doğum haritasında gezegen konumları ve açıları çok önemli )

15-20 Nisan arası doğacak çocuğumuzun Zodyak doğum haritasının ( gün ve saati ) nasıl olacağı bizim için çok önemliydi. Gökyüzünde gezegenlerin en iyi uyum ve açı yaptığı zamanı aylarca uğraşıdan sonra öğrendiğim zodiak doğum haritasında hesapladım, eşimin ve benim karakterime ve burçlarımıza en uyan, karakteri ve ( isteyip belirlediğimiz ) yeteneklerine en fazla yardımcı olacak zaman dilimini belirledik. Fakat bir sorun vardı, doktora bunu açıklamak. Zira Doktor'a böyle bir açıklamayla gitmek delicesine bir durum gibi görünmekteydi, hele birde insanların burçlar ve zodiak haritası konusunda bilgi sahibi olmadığı tutucu insanların çok olduğu bir ülkede.
( İnandıkları kutsal kitapta Buruç-burçlar- diye sure olmasına karşın, insanın pişmiş çamurdan-ateş su hava toprak- yaratıldığına vurgu yapılmasına rağmen )

Sonunda, sezeryan olacağı için doğum günü ve saatini belirleme konusunda doktorla konuştuk, doktor talebimizin nedenini sorduğunda 'Zodiak Doğum haritasının en iyi zaman 15 Nisan saat 13:00-13:20' idi ( bu saati geçmemeliydi ) arası olduğunu söyledik ve çok şaşırdı, anlayışlı ve aydın bir doktor olduğu için kabul etti ve kendini önceden bu tarihe göre ayarladı sağolsun. Eşim mükemmel denebilecek bir saatte yüce yaratıcının izniyle 13:19 da sezeryanla doğumu gerçekleştirdi.

Çok mutluyum çünkü hem bir kız çocuğum olmuştu, birde ( sadece güneş ve yükselen burcu değil-Bunlardan da çok daha önemli tüm kombinasyon ) gezegenlerinin, 12 adet eve gelen tüm burç ve gezegenlerinin ve bu gezegenlerin en olumlu açılarının ( Birbirleriyle ve bulundukları burçlarda ) olduğu zamanda dünyaya gelmişti. ( Çok iyi bir Mimar olacağını düşünüyorum )..

Çok mutluyuz...

En derin saygılarımla

Ayhan Özcimbit

Not: Elbette geleceğin tam olarak nasıl olacağını biz bilemeyiz fakat yapabileceğimiz tek şey, evlatlarımızın karakter ve yeteneklerinin iyi olmasını sağlayacak doğru bir doğum haritasının belirlenmesidir. ( Astroloji bize ancak meteorolojinin yaptığı öngörüler gibi bir gelecek açıklaması yapabilir, "buzlanma olabilir arabanızı dikkatli sürün" der mesela )

ŞU AN HAMİLE OLAN ANNELERE SESLENİYORUM;
ÇOK ERKENDEN SEZERYAN DOĞUM YAPARAK ÇOCUĞUN HAYATINI SAKIN RİSKE ATMAYIN, GÜNEŞ BURCU ÖNEMLİ FAKAT ASIL ÖNEMLİ OLAN ZODİAK DOĞUM HARİTASININ TÜMÜNÜN GÖRÜNTÜSÜDÜR. BU YÜZDEN DOĞUM SAATİ ÇOK ÖNEMLİDİR, DOĞUM TARİHİNİ BİR İKİ AY ERKENE ALMAK SON DERECE YANLIŞ, GEREKSİZ VE CAHİLCE BİR UYGULAMADIR. ASLA TAVSİYE ETMEM, BUNUNLA ÇOCUĞUN HAYATINI RİSKE ATARSINIZ. YAPMAYIN LÜTFEN.

DOĞUM HARİTASINDA UYGUN SAAT İÇİN, SİZE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK YAPARIM, YETERKİ SİZ SAÇMA SAPAN BİR TARİHTE ERKENDEN DOĞUM YAPMAYIN....

İletişim Bilgilerim:

Gmail:                 ayhanozcimbit@gmail.com

Youtube:              http://www.youtube.com/user/ayhanakelli48

Twitter:                twitter.com/Ozcimbit_Ayhan

Facebook:          www.facebook.com/ozcimbit

Köşe Yazılarım: www.yalovagundem.com/kategori/20-ayhan-ozcimbit

Blog Yazılarım:   blog.milliyet.com.tr/ayhanozcimbit

İlk Romanım:     www.facebook.com/CalinanHayatlar.Multeci

Bu blog Milliyet.com.tr sitesinden 13480 kez görüntülenmiştir

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..