Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '16

 
Kategori
Güncel
 

Türkiye teröre karşı ayağa kalk, yarın çok geç olabilir

Türkiye teröre karşı ayağa kalk, yarın çok geç olabilir
 

Analar ağlamasın artık.


Çok geçmiş olsun Beşiktaş, Geçmiş olsun Emniyet teşkilatı. Geçmiş olsun güzel ülkem...

Yaralı polislerimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

İstanbul Beşiktaş'daki iki bomba ile yapılan hain saldırıda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı son açıklamaya göre 30'u polis olmak üzere 38 şehit verdik.Bunların dışında 19’u yoğun bakımda 155 yaralı olduğunu açıkladı.

Korkak, hain terör yine sinsice saldırdı. Amaç can almak, kan akıtmak ve bu yolla Türk Milletine korku vermekti. Ancak her saldırıda olduğu gibi yine yanıldı. Bu millet korkmaz, korkutulamaz. Yaralanır, düşer; sonra doğrulur kalkar ve her türlü alçaklığa direnir.

Bombaların olmadığı bir Türkiye, bombaların olmadığı bir Dünya, insanların bomba korkusuyla değil, huzur içinde yaşadığı bir Türkiye’nin gelmesini en içten duygularımızla istiyoruz.

Geçen gün İzmir’de iki canlı bomba yakalanınca “Eyvah” dedim, “kim bilir Ankara, Adana ve İstanbul’a kaç canlı bombacı ve bombalı araç gönderilmiştir” diye düşünmeden edemedim. Üst makamlara yazıp, uyarı yapmak istedim fakat yazamadım. Yazsam kim beni ciddiye alacak ki? Veya “sen nereden biliyorsun?” diye tepki alacaktık.

Terör meselesi sadece Güvenlik kuvvetleri ve hükümetin meselesi değildir. Bu mesele tüm Türkiye’nin meselesidir. Çünkü terör, bugün başkasını yakar, diğer gün sizi ve beni yakacaktır. Bu bilinmesi gereken bir gerçektir. Bu nedenle tüm Türkiye’nin TOPYEKÜN TERÖRLE MÜCADELE etmesi ve Hükümetin terör konusunda attığı tüm adımlara kayıtsız ve şartsız destek olmalıdır. Bu bir VATAN BORCUDUR.

Terör karşısında; hükümet, muhalefet ve tüm vatandaşlar TÜM SİYASİ PİSLİKLERİNİ BİR YANA BIRAKARAK, tek vücut şeklinde dik durmalıdır. Bu gerçekliğinin ve beraberliğin LAM’ı, CİM’i yok.

Dün geceki, terör eylemi sonucunda kendini bir şey sanan meşhur belediye başkanının biri “Biz Çanakkale’de  250 bin şehit verdiysek; 25 bin şehit de burada verirsek kimse buna ses çıkartmasın. Şehit olmak zaten Allah makamında en büyük makam. Allah inşallah sayılarını az eder fazla olsun istemeyiz” diyebiliyor. Türkiye’de bu tip kafalar olduğu sürece bu terörün bitmesi imkansızdır.

Terör gecesinde Ana muhalefet Partisi lideri de “....Partisi olarak teröre karşı mücadelede her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu, bir kez daha vurguluyorum. Nereden gelirse gelsin, tüm terör saldırılarının faillerinin ve arkalarındaki karanlık güçlerin; vatandaşlarımızın birlik, beraberlik, dayanışma kararlılığı karşısında ezileceğine duyduğum sonsuz inançla Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diyor. Dileklerin, ifadelerin güzel de, peki siz neden şimdiye kadar Terör örgütü ve terör örgütünün yandaşlarına sahip çıktınız? Neden terör örgütüne ve yandaşlarına destek vererek onlara moral verdiniz ve onları dünyanın nezdinde suçsuz birer özgürlük havarileri olduğunu ve Türkiye’nin bunlara zulüm yaptığını ilan ettiniz ve inandırdınız?

Hergün TV Kanallarında; Terör örgütünün gizli yandaşlarını ve sempatizanlarını programa çıkarılarak güya terör analizi yapıyor kisvesi altında TERÖR ÖRGÜTÜ’nün  PROPAGANDASI yapılmaktadır.  Bu programları yapanların önemli bir kısmı da tescili birer TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞLARI olduğunu bilmeyen yoktur. Bunlara neden ses çıkarılmamaktadır? Onlara bu hakları kim tevcih etmektedir? TV Kanallarında kahvehane ağzıyla yaptığınız sözde analizlerinizi bırakın memleketin çocuklarını, huzurunu koruyun. Patlamadan dahi rant devşirmeye son verin artık.

Türk insanını terörle iç içe yaşamasını, hergün teröre kurban verilmesini hiçbir Türk genci hak etmiyor. Türk halkına hergün acı içinde yaşamasını ve kabuslar içinde uyumasını hak etmiyor.

Ey SİYASİ DİNAZORLAR! Millet sizi “Türkiye’yi daha iyi yönetmenizi, halkı refah ve huzur içinde yaşamasını sağlamak için mi seçti yoksa Terör örgününün ekmeğine yağ sürdürmeniz için mi seçtirdi?

Akşamdan beri akılları kendilerinde makbul birileri sık sık “terörü kınıyoruz, Panik yapmayınız, çok şükür az kayıplar vermişiz buna da şükür edelim, kimse provokasyona gelmesin” diye nutuk atıyorlar. Yani demek istiyorlar ki, “GÖRMEDİK, DUMADIK, BİLMİYORUZ” diye ÜÇ MAYMUNU oynayınız.

Ey TÜRKİYE AYAĞA KALK. Sen sustukça evlatların vahşice tek tek KARA TOPRAKLA KUCAKLAŞMAKTADIR. Zira şimdi AYAĞA KALKMAZSAN YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR.

 

Bu blog Milliyet.com.tr sitesinden 78 kez görüntülenmiştir

 
Toplam blog
: 10
: 1041
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

Üniversite mezunu olup çeşitli devlet kadamelerinde çalıştım ve halen çalışmaktayım. Nereli olduğ..