Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '13

 
Kategori
Siyaset
 

Türkiye terörist devlet olmamalı

Yahudi Cesaret Ödüllü BOP Eşbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN yönetimindeki AKP Hükümeti; Türkiye Cumhuriyeti’ni terör batağının içine çekmektedir.

Türkiye’de terörist başı ile pazarlık yapılmakta ve terörist bir örgüt olan PKK legal hale getirilmeye çalışılmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti terörist başı ile müzakere yaparak, PKK’yı uluslararası terörist listesinde olmasını isteme hakkını kaybetmektedir. Bu gibi bir uygulamanın herhangi bir demokratik hukuk devletinde olması mümkün değildir.

Benzer şekilde Suriye’de yönetime başkaldırdığı iddia edilen ve adına Özgür Suriye Ordusu denilen örgütün yapısına bir bakınız. Özgür Suriye Ordusunun %60’dan fazlası; Suriyeli olmayan, yabancı ajanlar tarafından organize edilmiş, uluslararası terör örgütlerinin elemanlarından oluşmaktadır. İçerisinde El-Kaide, Çeçen direnişçiler, Afganistan devşirmeleri, diğer yabancı terörist unsurlar, Türkiye’den gönderilenler ve en son da Türkiye’den çıkarılarak Suriye’de mevcut hükümeti düşürmek için kullanılmak amacıyla gönderilen PKK’lılar bulunmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti de bu terörist yapıyı desteklemektedir. Bunu da “Biz Özgür Suriye Ordusuna lojistik destek sağlıyoruz.” diyerek terör örgütünü desteklediğini açıkça ifade etmektedir.

PKK terör örgütünün Suriye’de işi bittiği zaman sıra Türkiye’ye gelecek. PKK terör örgütü, o zaman kaldığı yerden devam ederek, Türkiye’nin parçalanması için terör faaliyetlerini daha fazla hızlandırmak isteyecektir.

Bu terör faaliyetinin amacı; Suriye’nin ortadan kaldırılması ve İsrail’e yaşama alanı açılmasıdır. Bugün İsrail güdümünde olan Kuzey Irak Kürt yönetimi, Suriye’den, Türkiye’den ve İran’dan alacağı topraklarla Büyük Kürdistanı kurma sevdasındadır.  Bunu BDP yöneticileri de, PKK yöneticileri de, KCK da fırsat buldukça satır aralarında ifade etmektedir.

“Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul - zurna az”

Böylece İsrail’in megola ideası olan “Nil’den Fırat’a adanmış kutsal toprakların” ele geçirilmesi tamamlanmış olacaktır.

Terör ile işbirliği yapan, terörü besleyen, terör yaratan örgütlere yardım ve yataklık yapan bir devlet teröre bulaşmış olur. Türkiye Cumhuriyeti; Uluslararası alanda da teröre destek veren devlet olarak görülmektedir.

Türk Milleti; Türkiye Cumhuriyetinin “Terörist Devlet” olmasına müsaade edecek midir?

Türk Milleti bunu göremiyor mu?

 
Toplam blog
: 66
: 317
Kayıt tarihi
: 23.04.12
 
 

İTÜ Makina Fakültesi 1974 mezunuyum. Ankara İTİA İşletme Yönetiminde master yaptım. Mühendislik v..