Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '18

 
Kategori
Güncel
 

Türkiye'ye Düşman Müttefik Saldırılar

Türkiye'ye Düşman Müttefik Saldırılar
 

Kabul edelim etmeyelim, tamamıyla çevrilmiş durumdayız. Ne tarafımıza dönsek bir sıkıntı ile karşılaşıyoruz. Özelinde Amerika’nın başını çektiği ancak diğerlerinin de payını almak için sırada beklediği hissine kapılıyor Türkiye’de bölünmüşlük vardır.

NATO içerisindeyiz. Nato üyeleri içinde Yunanistan ile yıllardır NATO’da ortak aynı zamanda düşmanız. PKK gibi bir beladır, belanın kaynağı Avrupa,  dost mudur düşman mıdır belli değil ama zayıf olunca düşman, güçlü olunca dost. PKK silahları Avrupa’dan, Ermenilere Türkiye karşıtı destek her daim Fransa’dan. Dini cemaatlerin beşiği Almanya’da. Kaplancılar oradaydı.

İran’la kimi zaman dostuz, ama genel olarak Türk refleksine karşı Pers refleksi var.

Amerika’nın Türkiye’deki hedefleri, askeri ekonomik bir sürü yatırımlar hatta Trump’ın “Trump Tower’ı”var. Basında yer alan haberlere göre; Türkiye şekerkamışından birkaç şirket çıkarları için vazgeçti. Amerika’nın Türkiye’de askeri üsleri var. İlginçlikler var.

Kürkle gelen kişilikler, kürkle gidiyor. Patron değişince koskoca adamların dilleri bir anda değişiyor. Kumandayı kullananın amacını, kumandanın hareketlerinden çıkarmak zor olsa da,  sahadaki oyuncular ve patronlar asla aynı olmuyor. Ateş maşalarla kaşınıyor. Bey, midesinin derdini çözemezken beyin beyninin, midesinde olmasına şaşıramıyoruz.

Bir kitap, adı: Cizvit Cemaati ve Gizli Talimatları. Yazarı: Orhan SAKIN.  Cizvit tarikatının kuruluşunu anlatıyor. Doğuya yayılma, okullar açma, bağışlar toplama teknikleri ile Osmanlı’da özelikle azınlıklar üzerine yaptıkları sistematik çalışmalar anlatılıyor. Kitabın sondan bir önceki bölümünde ise on yedi kısım halinde yazılmış bir talimatname ve en sonunda da kaynakça ve ekler yer alıyor. İzlenen taktikler, sistematik taraftar kazanma ve güç kazanma stratejileri açısından çok tanıdık ve aşina olduğumuz ve günlük hayatta ve Türkiye’de şu anda görülebilecek izler o söz konusu talimatlarda alenen görülüyor.

Söyleyeni bırak, söyletene bak. Söyleten kimi zaman mide, kimi zaman beyin…

cizvit cemaati orhan sakin ile ilgili görsel sonucu

 
Toplam blog
: 2271
: 163
Kayıt tarihi
: 15.10.14
 
 

Bugünün doğrusu yarının eğrisi, dost görünenler düşman ve herşey aslında zıddı olabilir. Büyük ih..