Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mayıs '10

 
Kategori
Siyaset
 

Türkiyeyi şamar oğlanı yaptınız

Türkiyeyi şamar oğlanı yaptınız
 

Türkiye neyi bekliyor, bir özür mü, özür olmaz kabul edilemez, peki el konulan gemiyi teslim etmelerini mi? Bu pilanlı bir terörist saldırısıdır, İskenderundaki hain saldırıda insani yardım gemisine yapılan terörist saldırıda İsrailin pilanlı saldırısıdır.

Dikkatleri İskenderuna çekip diğer yönden uluslararası karasularında seyreden Türk bayraklı gemiye saldırmaktı bunda AKP iktidarı da suçludur, çünkü İsraille askeri işbirliği yapmaktadır, bana düşman olan her kim olursa olsun onunla işbirliği yapmak vatana ihanetten başka birşey değildir.

Sayın Başbuğ meslekdaşı olan İsrailli ile görüşme yapmış çıkıp ülke halkına bir açıklama yapmalıdırki bilelim İsrailin mazereti nedir? Savunmasız insanları katletmek için geçerli bir mazeret olabilir mi? Lanet olsun kan emici İsralin akbaba beyinlerine, lanet olsun bana düşmanlık edenle işbirliği yapanlara bunların hesabı sorulacaktır.

AKP iktidarının başbakanı sayın Tayyip Erdoğan büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanlığı hayalinden vazgeçmelidir, yoksa bunun bedeli ağır olacaktır.

12 Eylülden hesap sormak isteyen beyinsizlerede bir çift sözüm var, dün terör bu kadar can almamıştı ülke bu kadar aşağılanmamıştı, bugün ülke ayaklar altına alınıyor aşağılanıyor, beyinlerinizi çalıştırın kime hesap soracağınızı düşünün.

Dün dündür bugün bugündür diyeceksiniz, çünkü Amerikan emperyalizmine uşaklık etmek hiçbir Türk insanının şanına yakışmaz.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..