Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Eylül '07

 
Kategori
Tarih
 

Türklerin kültürel ve kozmik kökenleri -2

Türklerin kültürel ve kozmik kökenleri -2
 

Mu Uygarlığı'nın kolonileşme hareketlerinde her iki ana kolonileşme hattının (Doğu ve Batı) üzerinde yaşamakta olduğumuz Anadolu toprakları için önemli bir yeri olduğunu görmekteyiz. Mu halkının bir kısmının Doğu koloni hattıyla Anadolu'ya gelip ilk atlarımızı oluşturduklarını, Batı koloni hattını incelediğimizde ise Mu kıtasının en önemli kolonilerinden birinin büyük Türk devletlerinden biri olan Uygurlar'ın ataları olduğunu görmekteyiz.Ayrıca tarih boyunca Anadolu'yla etkileşim içinde olan Mezopotamya bölgesindeki uygarlıkların atalarını da Mu'dan göç edenlerin oluşturduklarını biliyoruz.

Atlantislilerin göçü nasıl Mısır'ı meydana getirmişse, orayı kendileri için büyük bir göç yeri ve temel bir vatan yapmışlarsa, Mu Uygarlığı'nın insanları da Uygurların temelini oluşturmuşlardır. Dolayısıyla bütün bilimleri ve felsefeyi öz tohum olarak oraya nakletmişlerdir. Mu Uygarlığı'nın bize naklettiği en büyük bilgilerden biri, tek olan ve sadece kendi kendisiyle sınırlanmış olan Mutlak'ın, bir Yaradan'ın ve bir yaratılışın olduğudur. Bu DNA 'ya sahip olan varlıkların birinci temel ilkesi budur. Ve en büyük vazifeleri de bu ilkeyi yeniden yaratmak ve sahip olabilmek, bunu şuurlu bir şekilde yaşamanın yollarını sağlamaktır. Bir çok bilgilerin uzaylılar tarafından insana verilmiş olması gerekmez. Bizim elimizdeki birçok bilgi dedelerimizin dedesinin, belki bin kuşak ötedeki enkarne olmuş ruhsal varlıkların bıraktığı mirastır.

Biliyoruz ki Anadolu'ya gelişimizden itibaren hem genetiğimizle hem de bulunduğumuz coğrafya ile farklılıkları yaşayan bir toplum olduk. Bizim kadar manevi gelişim sergileyen başka bir ulus yoktur. Dünya enerji kaymalarının da en yoğun yaşandığı yer olarak Anadolu bir sahne niteliğindedir. Dünya bu son döneminde, Altın Çağ'da tamamen bilgiyle yaşayarak dünya okulunu tamamlayacak. Bu bir gerekliliktir. Bu Alemlerin Rabbine vereceğimiz bir sınavdır. O'na layık olmanın tek yolu, bilgi ile hareket ederek dünya okulunu tamamlamak ve bir üst boyuta geçerek yeni dünyalara merhaba demektir.

 
Toplam blog
: 21
: 1440
Kayıt tarihi
: 06.02.07
 
 

1967 doğumluyum. 24 yaşında bir kızım var. Ailem ve dostlarım, vazgeçilmezlerim, olmazsa olmazlar..