Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '08

 
Kategori
Gönüllülük
 

Tutalım o minik ellerinden.

Tutalım o minik ellerinden.
 

zeynepinyeri.com


Bir çocuk masumiyetinin altındaki o gizemli saf duyguları hissetmek.. Onları anlamak ve dinlemek.. Belki de onları yaşamak, ya da yaşanılanlara özlem duymak. Çocukların gözlerindeki o ışıltıyı, duygularını nasıl da gözlerine yansıttıklarını görmek. Gözlerine yansıtmakla kalmayıp çok rahatça dile getirebiliyor olmaları. En bilinmemesi gereken haberlerin onlardan alındığını görmek, sırlarını öğrenmek büyüklerin, gülmek onlarla.. Yalansız nasıl olunduğunu görmek..

Onların enerjisinin azıcık biz erişkinlere bulaşması ne kadar da iyi gelir ruhumuza. Nasıl da huzur ve neşe verirler.

Hayatta en anlaştığım, en çok anladığım yaratıklar, çocuklar ve hayvanlar.. Zamanla erişkinleri de anlamaya başladım ama yine de o konuda çok iddialı değilim hala :)

Çocuklarına daha iyi gelecek sunmak için çalışıp didinen anne babaları takdir ediyorum.. Hiçbir çocuğun acısını görmemeyi diliyorum. Onlarla geçirdiğimiz zamanların ve onların kıymetini bilmeye biraz daha yaklaşalım.. Şanssızlıkların onların tercihi olmadığını bilmeli, yardıma muhtaç yavrulara kucak açmalı elimizden ne geliyorsa yapmalıyız diye düşünüyorum. Çocuklar kimsesiz olmasın, tutalım onların elinden. Tutalım o minik ellerinden.

 
Toplam blog
: 71
: 2134
Kayıt tarihi
: 11.03.07
 
 

1979 doğumluyum. Severek ve isteyerek girdiğim tıp fakültesini bitirdikten sonra veterinerlik de oku..