Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ekim '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Tutankamon 'un mücevher ile penisi çalındı !

Tutankamon 'un  mücevher ile penisi çalındı !
 

Bugün çok komik bir olaya sahne oldum. Daha doğrusu bu haberi internetten öğrendim haberler sayesinde ve çok güldüm. Tutankamon'un şeyini çalmışlar. Haberi yazanlar benden daha da cesaretli. Şey canım işte emaneti almışlar. Bir de bununla kalmayıp mücevherlerini de çalmışlar. Gerçi bir erkeğin en değerli şeyi mücevher değildir ama neyse tövbe tövbeee. Benim ağzımı bozduracaklar. Anladınız siz onu. Yaşasaydı izin vermezdi buna değil mi? Değil firavunun şeylerini ee mücevherlerini çalmak, yaşasaydı yanına bile yaklaşabilrler miydi?Adamın kellesini uçururladı ya da piramitlerin içine tıkarlar, akreplere yem ederlerdi. Hep mumyalarla ilgili filmlerde öyle oluyor ya. Adamı tıkıyorlar oraya, içerisi altın, mücevher , küpler ne ararsan var ama kapılar kapalı. Yahu adamlar o dönemde bile nasıl teknoloji yapmışlar .Kapılar normal olarak taştan ama ne taş. En bilinmeyen gizli yerlere adamlar kol yapmışlar bilmeyen kendini yırtsa yine de bulamaz kapının kolunu. Düşünsenize piramitlerin kapıları pimapen olsa ne kmik olurdu değil mi =))) ?

Ya da otomatik kapı. Olmadı dönerkapı koysalar. Şey de olabilirdi; turnike kapı =))))Geçiş ne kadar kolay olurdu değil mi? Hayalgücü sınırsız bizde. Oralarda bir Türk olsaydı kesin bir icat yapardı enteresan. O zaman teknoloji güneş enerjisine yetermiydi acaba .Nasıl olsa full güneş her taraf. Bundan yararlanamazlar mıydı ?Su ısıtma derdi yok. Hemen sıcak su gir hemen banyoya. Kimbilir kralın kaçtane cariyesi var hizmetinde. Al yanına 2-3 tane hatun ooh gel keyfim gel. Ama bu ihtişamlı günler çooook geride kaldı firoş.=)))) Gördün mü Tutankamon un tutusunu tutankapmış =)))

Neyse kalan sağlar bizim diyelim di mi? Size son satırlarıma gelirken haberin orjinal sürümünü yazıyorum.İyi okumalar....

Olaaay olaaaay olaaaaay ! ! ! Hazine avcılarının defalarca yağmasına maruz kalan Mısır piramitleri büyük tahribata uğradı. Hakkında fazla bilgi bulunmayan ancek Mısır firavunları arasında en ünlülerinden birisi olan Tutankamon da bu yağmalardan nasibini aldı. MÖ bin 400'lerde 18 yaşında ölen firavun Tutankamon'un Kahire'deki mumyasının 2'nci Dünya Savaşı sırasında soyulduğu ortaya çıktı. 1926'da bulunan Tutankamon'un boynundaki mücevher ile penisinin çalındığı anlaşıldı.


İyi günlerden bir demet........

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..