Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ocak '13

 
Kategori
Futbol
 

Tuttur. com Tutmadı

Antalya’da düzenlenen tuttur.com turnuvasının üçüncülük maçında Beşiktaş ile Trabzonspor karşılaştı. Ardından yapılan final maçında iki ünlü Alman takımı mücadele ettiler.

 

Bununla birlikte turnuva beklenen ilgiyi görmedi. İki maç da boş tribünler önünde oynandı.

Elbette bunda soğuk hava, Madran Stadının şehre uzaklığı ve maçların açık kanaldan yayınlanması gibi faktörler de etkili oldu.

Beşiktaş’ın da, Trabzonspor’un da ideal on birleriyle çıktıkları karşılaşma iki takım adına ciddi bir hazırlık niteliği taşıyordu. Fakat bu ciddi provada iki takımı da beğendiğimi söyleyemem.

Beşiktaş, özellikle ilk yarı kötüydü. İleride çoğalamayan siyah- beyazlılar defansta da hatalar yaptılar. Yedikleri gol de defans ve kaleci hatası ürünüydü.

Mehmet Akgün uzun bir sakatlık sonrası forma şansı buldu. Böyle olunca da Hilbert sağ açıkta oynadı. Fakat Hilbert çok varlık gösteremedi. Penaltıyı da çok kötü kullandı.

İkinci yarı Olcan’ın da çıkmasıyla Beşiktaş ileride daha fazla gözüktü. Samet Aybaba’nın birer birer gençleri sahaya sürdüğü bu devrede siyah- beyazlılar, Trabzonspor’un kendi eliyle verdiği topta pozisyona girmeden golü buldular.

Beşiktaş maç boyunca da, penaltılarda da kötüydü. Maçın sonucu daha da farklı olabilirdi. Mc Gregor iki, üç top çıkardı.

Beşiktaş’ ta Holosko kanımca arandı. Mehmet Akgün zaman içinde daha iyi olabilir. İkinci yarı oyuna giren Gökhan Süzen iyi bir kumaşa sahip. Umarım Beşiktaş’ın sol kanadına ilaç olur.

Samet Aybaba, defans hattında sürekli değişikliğe giderek yeni denemeler yaptı.

Hazırlık maçları elbette bir ölçü değildir. O nedenle Kara Kartal’ın ligde daha farklı bir görüntü çizmesi muhtemeldir. Mehmet Akgün ve Gökhan Süzen’in kadroda yer almaları Samet Aybaba’ya hareket genişliği getirecektir.

tolgaersari@hotmail.com

https://twitter.com/tolgaersari

https://www.facebook.com/tolgaersari

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..