Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '10

 
Kategori
Yurtdışından Bildiriyorum
 

Tutuklanan kötü ruhlar

Tutuklanan kötü ruhlar
 

Oyulmuş kabak


Tüm şeytani ruhların bir araya geldiği gece bu gece. Türkiyede bilindiği adı ile Cadılar Bayramı. Şeytan, hayalet ve hortlaklar, iblisler toplanacaklar, hepsi teker teker ya da gruplar halinde kapınızı çalacaklar. Bu ülkede yaşayanlar kendi ana babaları tarafından öğretilen şekilde kutlayacaklar bu geceyi, orijinalini mümkün olduğunca bozmamaya çalışarak. İrlanda’da Hallow E’een, Amerika’da Halloween. 1 Kasımda ortaya çıktığı inanılan tüm ruhların gelmesinden bir gece önce insanlar için korkunç olarak nitelendirilen tüm kötü ruhların bir araya gelmesi demek. Zamanında Katolik kilisesi herkesin özellikle bugün kiliseye gelmesini şart koşarmış. Kötü ruhları kovalamak içinmiş bu şart. Sabahtan beri yandaki kilisede ekstra bir koşuşturma olduğunu görüyorum. Anne babalar, çocuklar ama acaba çocuklar zorlandıkları için mi oradalar yoksa inandıkları için mi? Daha dün şu sarışın çilli burunlu kızı bir cadı kıyafeti ile görmüştüm. Okuldaki geçit töreni için yürüyordu evin önünde.

Halloween adlı filmde Michael diye biri elinde bıçak mı testere mi her neyse önüne geleni kesip doğradı yıllar önce ve her Halloween gecesi korkufilm severler bu filmsiz yapamaz oldular. Çocuklar çeşitli kostümleri ile kapıları çalarlar. Şayet dışarıdaki ışığınız yanıyorsa siz şeker dağıtıyorsunuzdur. Ve hepsi ellerinde birer kova, poşet ya da isteğe göre çok fazla şeker ve çikolata toplamak isteyen çocuklar birer yastık kılıfı kaparlar ve belediyenin öngördüğü saatlerde yorulmadan kapılarını çalarlar insanların.

Yıllar önce Amerika’nın bilmem hangi eyaletinde topladığı şeker ve çikolataları yedikten sonra ölen çocuklar olmuş. Şekerleri incelemeye aldıklarında bir çoğunun zehirli olduğu ortaya çıkmış. Sapığın biri elinde bir şırınga şeker ve çikolataların içine öldürücü bir madde şırıngalayıp öyle dağıtmış şekerleri. Bu zamanlarda bu tip şeylere çok dikkat eder insanlar. O gün bugündür çocuklar eve döner dönmez anne babalar şekerleri tek tek incelerler, üstündeki kağıdı eskimiş, delinmiş göze çok güvenli görünmeyenleri çöpe atarlar kalanını saklarlar. Sapıkların Halloween haftasında çoğaldığına inanırlar aileler. Ergenlik çağındaki çocukların bir araya geldikleri Halloween partilerine giderken, çocuklarını tembihlerler sıkı sıkı

- Dikkatli ol! Ortalık sapık dolu. Tanımadıklarınla konuşma, yabancı birisinin verdiği hiçbirşeyi alma. Yanlış olduğunu düşündüğün hiç bir şeyi yapma!

Dün gece oğlumla bir arkadaşımın evinde yapılan bir Halloween partisine gittik. Oğlum kostüm giymek istemedi, ben ise Urfalı bir asilzade olarak katıldım. Urfa’dan almış olduğum geleneksel bir kıyafeti sergiledim. Urfalı değilim. Çingene vardı, New York Serserisi, Mario, Luigi, Kedi, üstünde bornoz salaş evi hali ile dolaşan bir adam, mini etekli bir cadı….. Biz fazla kalmadan ayrıldık partiden eve geldikten sonra yerel haberleri tararken bizim bulunduğumuz yörenin Halloween haftası sapıklarıyla ilgili yayınlarda yapılan tutuklamaların içinde bir Türk ismi dikkatimi çekti.

‘İlçede ikamet eden bir erkek Internet bağlantısını kullanarak çocuk kılığına girmiş sivil polislere, çıplak poz vermek suçundan tutuklanmıştır. Bergen İlçesi birinci Asistan Savcı William Galda'nin ifadesine göre, Yahoo sitesinde aca58 rumuzunu kullanan Ahmet C. Aydoğan 16 yaşından küçük çocuk kılığına giren sivil polislerle birkaç defadan fazla açik seçik ilişkilerde bulunmuş ve en az bir kez kendisini teşhir ederek web kamerasinin önünde mastürbasyon yapmış ve çocuk olduğuna inandığı polisi de mastürbasyon yapmasi için ikna etmeye çalışmıştır.

Galda ayrica Aydoğanin İnternet bağlantısını 16 yaşından küçük olduğuna inandığı çocuklara pornografik imajlar göndermek için kullandığını beyan etmiştir. Yetkililerin ifadesine göre kendi işinde çalısan bir ressam olan Aydoğan, Cinsel Taciz Denemesi ve yaşı küçük olan birine müstehcenlik iletisi, kriminal seksüel saldırı ve yaşı küçük olan bir çocuğun sağlığını tehlikeye sokma suçlarından yargılanacaktir. Kendisi Bergen İlçesi Hapishanesinde 100, 000 bin dolar kefaletle gözaltinda tutulmaktadir’

Bizler çocuklarımızı zehirlenmiş şekerlerden korumakla meşgulken kendi evimizin içinde çocuklarımızı hedef almış bu adamı bizler yakalamış olsaydık başına gelecekleri düşündüm, aynı zamanda hapihanede olan sapıklarla baş etmek zorunda kalacağını tahmin ederek sevindim. . Hemen aklıma yakın zamanda okuduğum bir haber daha geldi.

‘ABD'de üniversite öğrencisi Türk genci, köpeğe tecavüzden suçlu bulundu.

ABD'nin Kansas eyaletinde üniversitede öğrenim gören Türk genci C.B., köpeğine bir ay boyunca işkence ve tecavüz etmekten suçlu bulundu.

Douglas County kentinde yargı önüne çıkarılan 21 yaşındaki C.B.'ye, 4873 dolar para cezası kesildi, ayrıca bir ay hapis cezasına çarptırıldı. Dahası, hayvana işkence ve tecavüzden suçlu bulunan genç, hapis cezasını çektikten sonra sınırdışı edilecek.

Kansas Üniversitesi'nde eğitim gören gencin kaldığı eve bakım için gelen ekip, evde kan izleri görünce durumu polise haber verdi. Polis olay yerinde yaptığı inceleme sonucu, köpek kanı olduğunu belirledi. Ancak C.B'nin kaldığı evin bahçesinde köpeğin cesedi bulununca, yapılan otopsi sunucunda C.B'nin yaptıkları da ortaya çıktı.’

Bu kadar kötü haber yeter ben çocuklarla dışarı çıkıp rengarenk kostümleri izlemeye gidiyorum. İyi haftalar.

 
Toplam blog
: 20
: 1291
Kayıt tarihi
: 04.10.10
 
 

Bin yildir Turkiye'den uzak yasamis olmanin vermis oldugu olumlu ve olumsuz deneyimleri, cevremdeki ..