Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '08

 
Kategori
Sinema
 

Tutunun Recep İvedik geliyor!

Tutunun Recep İvedik geliyor!
 

Aslında hepimizin içinde biraz vardır “kaptan mağara adamı” halleri. Kimilerimiz bu duyguları bastırır içine atar, kimileri ise zamanla şekillendirir kendi tarzını oluşturur, kimileri ise hiç dokunmaz “beni böyle sev seveceksen” şekliyle çıkar karşımıza.

Şahan Gökbakar komedi dünyamıza adımını attığında ismi pek bilinmese de en sonunda eline geçen fırsatı tv8 de değerlendirmiş, üç isme sıkışan mizahı biraz olsun özgürleştirmişti. Özgürleştirmişti diyorum çünkü herkesin kendinde bir şeyler bulduğu karakterler öyle bir anda silinip atılıp cinsten değildi. Belki de en cinsi olan Recep İvedik’ti.

“Ne var yani iki birada bize çekse nolurdu komşuluk hakkı” ile dünyamıza giren Recep İvedik, “gonuşmaaaa leeeyyyyyn” ile bildiğimiz yarışma kültürümüzü bile bir anda ters düz etmiş, rejideki Salih abisi sayesinde b şıkkını c ye, c şıkkını da b ye değiştirirken bizleri de çoktan gülme krizlerine sokmuştu.

İşte o Recep İvedik 28 şubatta beyaz perdede seyircisi ile buluşacak. Yine agresif yine kompleksli yine sigara külü omzunda.

Gülmek için, hayatın keşmekeşinden stresinden biraz olsun uzaklaşmak için ve eğlenmek için güzel bir film olmuş gibi duruyor. Sinemanın büyüsünü değil de mizahın ve doğallığın eğlenceli kısmını ve hayatta her an karşımızda olan bu tip karakterlerin yaşamına yolculuk çok eğlenceli olacaktır. Belki de 2008 “Recep İvedik” yılı olur belli olur…

 
Toplam blog
: 18
: 887
Kayıt tarihi
: 04.12.06
 
 

1983 yılında Üsküdar da doğmuşum. Yüksek okul muhasebe bölümünü bitirdikten sonra okula dışarıdan de..