Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

International Business and Trade mezunuyum. Provinciale Hogeschool Limburg-Belcika'da Pazarlama alanında yüksek lisans yaptım.. Şu anda özel bir şirkette çalışıyorum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Aşkın tanımı

Askin bir aciklamaya gereksinimi oldugunu sanmiyorum zaten aciklanabilecegini de sanmiyorum. Zaten tarif edilemedigi icin bu kadar populer ya ask;) Asik olup olmadiginizi kesfetmek de sizin kendi icinizde. Ask icin bir suru tanimlama yapilmis bizde onlari hissedince asik olduk saniyoruz. Aslinda cok yanlis bence. Onu gorunce kalbim kut kut atmadigi icin asik olmuyor muyum ben yani? Stres yapinca kalbim kut kut atio o zaman da asik mi olmus oluyorum? Aciklamalari bosverin bence, sadece yasayin ve nefes aldiginiz her saniyenin ve yaninizdakilerin kiymetini bilin ve deger verin.

17 Mart 2011 20:55
Sana yazdım

Valla cok begendimm, sadece ben mi boyle hissediyorum derken sizin de ayni seyleri hissediyor olmaniz buruk bir sevinc yasatti bana. Yazilarinizin devamini dilerim

05 Ekim 2010 22:36
Kiralıktır aşk

Her seyin mutlaka bir sonu var baslangici oldugu gibi. Bunu kabul etmek lazim. Bana tek bir sey soyleyin hic bitmeyecek bu dunyada. Soyleyemezsiniz cunku her sey fani. Bunun icin Ayrilik ya da ASK ne olursa olsun o ani yasamaliyiz. Aski yasadiysak ne mutlu bize. O gunlerin verdigi mutlulugu baska ne verebilir bize. Mutlulugu yasadiysak sukretmeliyiz cunku mutsuz olan cok insan var dunyada. Ayrilik ise baska bir tattir aslinda. Bizi daha olgunlastiran bir tat, bizi gercek yapan, mutlulugun kiymetini anlatan bir tat. Ayrilik da Ask da yasanmaya deger ne olursa olsun. Onun icin devam ediyoruz ya hayata.

04 Ekim 2010 13:41
 
Toplam blog
: 7
: 1897
Kayıt tarihi
: 14.06.10