Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '07

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Tuzağa alet olmayın

Lütfen bu sese kulak verin. Hali hazırda ülkemiz zorlu bir süreçden geçmektedir. Bütün TV ve gazeteler Irak, Irak'ın kuzeyinde Kürt gruplar ve kanlı terör örgütü PKK ile ilgili haber yapmaktadırlar.

Tv haberleri ve gazetelerde Irak'ın küzeyine ''KUZEY IRAK'', sözde PKK bayrağına ''PKK BAYRAĞI''demektedir, hatta bazılarında ''BÖLGESEL KÜRT PARLEMANTOSU'' gibi kelime ve tanımlar kullanılmaktadır. Bir Rum ya da Yunan gazetecinin asla KKTC dediklerine şahit olamassınız. Çünkü onlar KTCC'yi tanımamaktadırlar. Fakat Türkiye'de yayın yapan bütün TV ve radyolara konu ile ilgili mail atıp uyarmamıza rağmen bazı kanallar hala bu ibareleri kullanmaya devam etmektedirler.

Biz TC Devleti olarak; Irak'ın toprak bütünlüğünden yana olduğumuzu her platformda dile getiriyoruz. Ama ifadelerimiz bunun tersini söylüyor ve böyle olması bir takım kişilerin ve grupların işlerine geliyor. İlk başta dilimize giren bu tabirler daha sonra hayatımıza giriyor. Çoğu haber programlarında hala ''KUZEY IRAK'' denmesi hatta bazılarında ''BÖLGESEL KÜRT PARLEMANTOSU'' ibarelerinin kullanılması ülke menfaatleri için oldukça zararlıdır.

1. Ancak bir ülkenin bayrağı olur.
2. Irak bir bütündür. Kuzey Kore vardır ama Kuzey Irak yoktur.
3. Parlemanto sadece parlementer bir ülke için kullanılır.
4. PKK ateşkes yapamaz, ateşkes ancak iki ülke arasında olur. PKK bir ülke yada bir siyasal grup değildir.

Irak'ın kuzeyindeki grupların parlemantosu, bayrağı, toprağı olamaz. Onların tuzaklarına düşmeyelim.

Sizden isteğimiz bu konuda Yüce Türk milletini uyarın. IRAK'IN KUZEYİ, SÖZDE KURDİSTAN, SÖZDE KÜRT PARLEMANTOSU, SÖZDE PKK BAYRAĞI, SÖZDE ATEŞKES ibarelerini kullanmayı hep beraber yaygınlaştıralım.

 
Toplam blog
: 3
: 269
Kayıt tarihi
: 10.03.07
 
 

28 yaşında, İstanbul'da ikamet eden, İzmit'te yaşayan, vatanını ve milletini seven, arkadaş canlıs..