Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mart '13

 
Kategori
TV Programları
 

Tv. Kanallarına hükmeden isim, Acun Medya,

Tv. Kanallarına hükmeden isim, Acun Medya,
 

Kim ne derse desin, Acun Ilıcalı görsel medya üzerinde etkili oluyor. Çalıştığı kanallarıda ihya ediyor. Dünya starlarını ülkemize getiriyor, çalıştığı tv kanalları reyting patlaması yapıyor.

Hal böyle oluncada tv yönetimi Ilıcalı'nın bir dediğini iki etmiyorlar. Bu hafta Star tv'nin yayın akışında olduğu gibi. Pazartesi, Cuma, Cumartesi, Pazar günleri 20.00'den 23.30'a kadar, Yetenek Sizsiniz yarışması ekrana gelecek, Dilara Hanım ve Bahzat C dizilerinin ise yayınlanmamasına karar verildi.

Dila Hanım'ın yapımcısı Faruk Beyhan, Twitter hesabında kanalın yayın politikası bunu gerektiriyormuş, dizinin yeni bölümünün hazır olduğunu, bizden kaynaklanan birşey olmadığını yazdı. Tamamen kanalın tasarrufu olduğunu açıkladı.

Yetenek Sizsiniz yarışmasının biran önce bitirilmek istenmesinin nedeni, Survivor ünlüler, gönüllüler yarışmasının başlangıç tarihiyle, Yetenek Sizsiniz yarışmasının canlı yapılacak olan finalinin, çakışmasını önlemek amacıyla yapılan çalışılmadan kaynaklandığı anlaşıldı.

Dila Hanım izleyecileri, Dila Hn. ve Rıza Bey'in aşkları arasına kara kedi girdiğini, Rıza Bey'in eski aşkı Dila Hanım'ı fena kıskandırdığını ileri bir tarihte izleyecekler..

 
Toplam blog
: 465
: 1550
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Çevreye saygı, insanlık görevi olarak algılanmalıdır. Bankacılık ve finans yöneticiliği  uğraşım ..