Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '21

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Twitter’a Facebook İfadeleri

Son zamanlarda platformunda yenilikte sınır tanımayan Twitter'ın ilk olarak Türkiye’de test ettiği Reactions ile Beğen düğmesine ek dört emoji getirdi. Bu yeni özellik kapsamında daha önce sıklıkla Facebook'ta gördüğümüz ifadeler, şimdi Twitter'da da kendini göstermeye başladı.

Twitter,  “Bir beğeni her zaman *tüm hisleri* karşılamadığından, insanlara bir Tweet hakkındaki duygularını hızlı ve kolay bir şekilde paylaşmaları adına yeni bir yol sağlamak için bir dizi emoji ekledik.” dedi.  Burada tepkilerle ayrıca, bir Tweetin hemen altında gösterildiğinden, konuşma ilerledikçe diğerlerinin konuşmayı daha iyi anlamalarına yardımcı olacak. Twitter’da çeşitli kültürlerden insan bulunduğu için evrensel olarak tanınan ve insanların hepsinin bu twitler hakkında bilgi sahibi olması için bu emojilerin yardımcı olması beklenmektedir.

Twitter; emojileri belirlerken, Tweetlerde en sık kullanılan kelimeleri ve emojileri  dikkate aldığını belirtti. Twitter'ın paylaştığı bilgilere göre tweetlerde en çok  gülme emojisi kullanılıyor.

 
Toplam blog
: 64
: 116
Kayıt tarihi
: 20.09.16
 
 

Ankara'da, esnaf bir babanın ve ev hanımı bir annenin ilk çocuğu olarak dünyaya gözlerimi açtım. ..