Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '14

 
Kategori
İnternet
 

Twitter Analytics tüm kullanıcılara açıldı

Twitter Analytics tüm kullanıcılara açıldı
 

Artık attığınız tweet’lerden hangisinin daha fazla ilgi çektiğini, hangi saatlerde daha fazla kullanıcıya ulaştığınızı kolayca ölçebilirsiniz: Karşınızda Twitter Analytics!

Twitter’da paylaştığınız tweet’lerin kaç kişiye ulaştığını, kaç kez görüntülendiğini, ne kadar etkileşim aldığını gerçek zamanlı olarak görmek istemez misiniz? Twitter mühendislerinden Ian Chan’in paylaştığı tweet ile dünyaya açıklanan yeni Twitter Analytics servisi tam olarak bu işe yarıyor.

Daha önce reklam verenlere ve onaylanmış kullanıcılara sunulan ve tweet erişimiyle ilgili belirgin verileri ortaya koyan analitik servisi, artık analytics.twitter.com adresinden tüm Twitter kullanıcılarının erişimine açıldı.

Bu sayede attığınız tweetlerde kaç kişiye ulaştığınızı, kaç tıklama aldığınızı hangi saatlerde daha fazla dikkat çektiğinizi takip edebilir, böylece paylaşımlarınız için en uygun anları belirleyebilirsiniz.

Sadece bu kadar da değil, takipçiler sekmesi sayesinde takipçilerinizin artma ve azalma grafiğini görebilir, takipçilerinizin ortak ilgi alanlarını kontrol edebilir hatta hangi şehirden yüzde kaç takipçiniz olduğuna kadar detaylı bilgi alabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 17
: 1201
Kayıt tarihi
: 12.11.12
 
 

Bir eticaret uzmanı olarak uzun süredir e-ticaret, SEO ve Google Adwords gibi konulara kafa yoruy..