Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Temmuz '15

 
Kategori
TV Programları
 

Twitter da büyük vurgun !

Twitter da büyük vurgun !
 

Son zamanlarda özellikle twitter da oldukça fazla primci insanlar türedi. Özellikle dizi sektörünü hedef alan bu şahıslar çeşitli oyuncular ve diziler üstünden o yapımları izleyen seyirci üzerinden kendileri pirim sağlıyorlar.

Özellikle bazıları sosyal medyada fanı fazla olan ne kadar proje varsa hepsine özel bir ilgi gösteriyor. Bazılarını özellikle yakından takip ediyorum yaptıkları bu çıkarcılıkları görebilmek için, yahu arkadaş bir insan tüm fanı fazla olan dizileri sever mi ? sürekli över mi ? Özellikle bazıları sırf yazdıkları yazıları okutmak için bu tür yöntemlere başvuruyorlar hedefleri de tabi ki bu dizileri izleyen genç kesim yaş ortalaması genellikle 14-17 arası olan bir kitleden sürekli pirim çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar çünkü yazdıkları yazıları birilerine okutmaları lazım çeşitli dizi yorum sitelerinde yazılar yayınlayan bu insanlar tık başı para aldıkları için yazdıkları yazıların okunması için her türlü yalakalığı yapıyorlar.

Üstelik ben eleştirmenim diyorlar ama yazıları hep çıkar üzerline dayalı iyi rol yapamayan oyuncuya çok iyi diyorlar, kötü ve amaçsız bir diziyi öve ,öve bitiremiyorlar. Eğer ben eleştirmenim yazarım diyorsanız gerçeği yazmalısınız öyle herkese boncuk dağıtıp sonrada ben eleştirmenim demek hiç olmuyor bence…Bu şekilde insanların üstünden çıkar sağlayan insanları kınıyorum.

Özellikle Twitter da bu tür insanlar çok lütfen böyle insanları kale almayın ilgi göstermeyin pirim vermeyin ortada büyük paralar dönüyor,kimsenin üstünüzden pirim sağlamasına izin vermeyin… Eğer dizilerle alakalı eleştiri yazıları okumak istiyorsanız çeşitli gazetelerde bu işleri profesyonel olarak yapan bir çok iyi tarafsız ve eleştirmen sıfatı ile hitap edebileceğimiz yazarlar var onları takip edin…

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..