Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mayıs '20

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Twitter ve Instagram

Twitter ve Instagrama Kullanıcı Dostu Özellik
 
 
 
Sosyal medya platformlarında olumsuz, hakaret içeren yorumlar ve cevaplar her zaman yapılıyor. Bunun önüne geçmek için platformlar yeni çözüm önerileri üretmeye devam ediyor.
 
Twitterda yeni bir özelliğe daha imza attı.
Sosyal medya platformu Twitter, atılan içeriklere kimlerin cevap verebileceğinin seçileceği yeni özelliğini kullanıcılarıyla paylaştı. Buna göre paylaşılan içeriklere "Kimler yanıtlayabilir?" başlığı altında 3 kategoriye ayrılmış durumda "Herkes, takip ettiğin kişiler ve  yalnızca bahsettiğin kişiler" seçenekleri yer almaktadır. Bu seçeneklerden size uygun olanı seçerek olumsuzluklardan kendinizi koruyabilirsiniz.
‘Herkes’ seçeneği varsayılan ayar olarak kabul edilecek. 'Takip ettiğin kişiler’ ya da ‘Senin yanıt verdiğin kişiler’ seçeneklerinden bir tanesi seçilirse bu ibare tweetin altında gri renkle belirtilecek. Böylece kullanıcılar, bu tweete cevap verip veremeyeceğini görebilecek. Bu uygulamanın bir bakıma etkileşime geçmek isteyen sadık takipçiler için ve hesaplar adına daha sağlıklı sonuçlar doğuracağını düşünüyorum.
 
Instagram'a yeni gelen özellige göre de  hikayelerinize 10 kadar fotoğraf ve videoyu aynı anda yükleyebileceksiniz. Yeniliklerle buluşmak dileğiyle, iyi bayramlar 
 
 
 
 
 
Toplam blog
: 64
: 116
Kayıt tarihi
: 20.09.16
 
 

Ankara'da, esnaf bir babanın ve ev hanımı bir annenin ilk çocuğu olarak dünyaya gözlerimi açtım. ..