Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '12

 
Kategori
Sinema
 

Üç Erkek Bir Kadın

Üç Erkek Bir Kadın
 

Komik, seksi ve eğlenceli


Sizin hiç 3 saat boyunca izleyecek film bulamadığınız oldu mu?

Malum havalar soğuk olduğundan, yapılacak en iyi aktivitenin işten eve gelip film izlemek olduğunu düşünenlerdenim. Fakat filme geçmeden önce; 

1- Pijamalar giyilir. (Dizi çıkmış bazen çamaşır suyu lekeli)

2-İki kişilik koltuğa -arkadaş arkadaşa, sevgili sevgiliye ya da henüz adı konulmamış ilişkiciler olarak- oturulur/yatılır. Şahsen ben bu eylemi son zamanlarda kafayı kadın yöneticisinden dolayı sıyırmak üzere olan, çok sevdiğim bir kız arkadaşım ile yapıyorum ve son derece zevkli, tavsiye ederim.

3-Ev ne kadar sıcak olsa da battaniye altı pozisyonu alınır veeee film duvara yansıtılır.

Böylelikle film izleme eylemi gerçekleşmeye başlar. Filmin konusuna göre, eylemi gerçekleştiren kişilerin ruh hali sıklıkla değişikliğe uğrar. Sonuç olarak film izlenir ve biter.

Ama biz iki kız olarak sonuç bölümünde mahsur kaldık. Geçen haftadan beri hemen hemen her akşam yukarıdaki 3 pozisyonu başarıyla uyguladıktan sonra saatlerce altyazılı film arıyoruz fakat bu-la-mı-yo-ruz!

Mesela neden altyazılı.com, altyazılıizle.com gibi internet sitelerinde Türkçe dublajlı filmler olur anlayamıyoruz. Üye ol hızlı ve altyazılı izle diyor, bir umut üye de oluyoruz ama küfür dağarcığımız geliştirdik film arşivimizi genişletemedik! Derken geçen hafta bir dizi keşfettik!

Komik, Cesur, Sexi : New Girl 

How I met your mother'dan sıkıldınız ama onun tadında başka bir dizi mi istiyorsunuz? -Farkındayım çok reklamatik oldu- ama New Girl tam da size göre :)

Kısaca hikayenin özü şu;

Jess (Zooey Deschanel-Aşkın 500 günü filminin Summer'ı-) sevgilisini başka bir kadınla yakalayan ve spontone şarkı söyleme hastalığı olan bir öğretmen. Birlikte yaşadığı sevgilisinin kendisini aldattığını yakalayınca craiglist'ten 3 erkeğin yaşadığı bir loft-tapılası çatı katı dairesi- bulur ve taşınır.

Nick (Jake M. Johnson) Jess'in 3 ev arkadaşından en yakışıklısı :) Şahsen biz izleyince ah Nick vah Nick diye diye...Nick hukuk 3.sınıf terk. Genelde yalnız kalmaktan hoşlanan biri, ve sanırım Jess'ten de.

Schdmit (Max Greenfield) son derece gösterişli bir iş adamı. Kendisinin kadınlara bir hediye olarak gönderildiğine inanmakta.

Ve son olarak Winston (Lamorne Morris-en sevdiğim-) Letonya'da basketbolculuk yaptıktan sonra Amerika'ya geri dönüyor. İşsiz ve ne yapacağını bilmiyor. Çeşitli iş arayışlarına giriyor. Ne olursa olsun bir şeyler kazanmak istiyor. Latvia diyince bile yüzümde kocaman bir gülümseme beliriyor-Vilnius'a çok yakın ya hani sanırım bu adama bu yüzden daha çok ısındım.- Ama tabiki biz Jesss ve onun kıskanılası kıyafetleri diyoruz!!! Ve bu disfonksiyonel grubun Jess'i nasıl zaptedeceğini siz de merak ediyorsanız geç kalmadınız. İlk sezonun 10.bölümünü dün izledik. New Girl'ü izlerken yeni bir takipçisi olacağınızı anlamanız uzun sürmeyecek :) Hı bir de Cece (Hannah Simone) var ki isminin telafuzu çok fonetik. Ce-Ce :) Jess'in model arkadaşı. Çocuklarında Jess'i ev arkadaşı olarak kabul etmesinin asıl sebebi :)

İyi Seyirlerrr

Öznur

 

 

 
Toplam blog
: 13
: 521
Kayıt tarihi
: 29.12.11
 
 

Küçükken gözleri renkli olduğu için sadece renkli gözlü insanların Dünya'yı renkli gördüğüne inan..