Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '08

 
Kategori
Blog
 

Üç istirham, topluca

Üç istirham, topluca
 

SIHHİYE ZAFER ANITI


Çok özel günler yaşıyoruz. Dünya gündeminden ve ülke gündeminden uzaklaştığımız, yapay gündemlerle toplumun yay gibi gerildiği çok özel günler.

Çok değil sadece 5 – 10 yıl önce gündeme gelse, dünyanın sonu diye hayıflanacağımız değerlerimiz bir bir yok edilmek isteniyor. Bölücüsü, mürtecisi, ikinci cumhuriyetcisi, aydın geçinen dönekler, esaretin adını özgürlük koymuş sözde aydınlar el ele vermişler hep birlikte saldırıyorlar.

1980 sonrası yaratılmak istenilen gençlik tipinde de azımsanmayacak bir başarı sağlandı.

Yakın geçmişinden bihaber bir gençlik, 84 yılın kini ile hazır bekleyen mürteci, günlük çıkarları için yapmayacağı şey olmayan omurgasızlar, kendi halkını, kendi halkının bebeklerini bile acımasızca katletmekten çekinmeyen bölücüler, dönekler ve bu gün gelinen nokta..

Bu yazımda söyleyeceklerim bunlar değildi. Bu yazımda sizlere daha önce de duyurusunu yaptığım üç ayrı olayı anımsatacaktım.

İlki; önümüzdeki Çarşamba gece yarısı sona erecek, “THK Çankaya Şubesi Öykü Yarışması”.. 21 Ocak tarihli yazımda da bahsetmiştim.( http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=87307 ) Bu yarışmaya öykü gönderme süresi 13 Şubat 2008 günü gece yarısında bitiyor. Sizlerden istirhamım, çevrenizdeki gençleri bu yarışmadan haberdar etmeniz ve yarışmaya olabildiğince çok öykü gönderilmesine yardımcı olmanızdı. Bu isteğimi yineliyorum.

İkincisi; Türk Hava Kurumu’nun 83. Kuruluş Yıl Dönümü çerçevesinde, Ankara’da yaşayan ( Ankara dışından gelmek isteyen konuklarımızın da başımızın üstünde yeri var.) tüm Milliyet Blog Yazarları ve Okurları ile birlikte, Çankaya Şubemizin Ankara/Sıhhiye’de bulunan Büyük Kurtarıcı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtı'nda Çelenk Koyma Törenine davetimdir. Bu konuyu da Sevgili Dostum, Milliyet Blog Yazarı Sayın Kadir Demirel, 5 Şubat 2008 günü MB’de yazmıştı. (http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=90279 ) Tören için saat 11:00’de Sıhhiye’de Zafer Anıtı’nda toplanacağız. Saat 12:00’de de Anıtkabir’de, THK Genel Merkezi olarak, tüm THK dostları ile birlikte O’nun huzurunda olacağız. Daha sonra arzu eden MB Yazarları ve Okurları, 1 Şubat günü Miliiyet Blog’da yazdığım THK Havacılık Müzesini ziyaret edebilecekler. (http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=89614 )

Sonuncusu da; Türk’ün makus talihinin de yenildiği kutlu topraklarda, THK İnönü Havacılık Kampında, 21 – 22 Haziran 2008 tarihinde gerçekleştireceğimiz “İNÖNÜ CEMAL UYGUN MİLLİYET BLOG BAHAR BULUŞMASI”nı anımsatmam olacak. Bu buluşma MB’de pek çok yazar arkadaşımız tarafından yapılması arzu edilen bir buluşma olarak belirtilmiş, kimi MB Yazarlarımız tarafından da blog olarak yazılmıştı. Gazetemiz Milliyet, bu buluşmayı sponsor olarak destekleyemeyeceğini belirtmişti. Daha sonra, çeşitli defalar, Sevgili Editörümüz Sayın Başak Hanım; bu buluşma ile Gazetemizin yakından ilgilendiğini ve muhabir göndermek istediğini iletti. Bu buluşma, katılanların masraflara katkı vereceği bir yöntemle gerçekleştirilecek olup, kişi başına 115.- YTL ödemeyi gerektirmektedir. Bu bedelin neleri kapsadığı konusunu, 11 Ocak 2007 tarihli “Baharda İnönü’de” başlıklı yazımda belirtmiştim. ( http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=85639 )

Sevgili Milliyet Blog Yazarları, Okurları; bu sayfalarda daha önce de duyurusunu yaptığım bu üç olayı, bir kez de toplu olarak anımsatmak istedim. THK Çankaya Şubesi Resim Yarışmasının çevrenizdeki gençlere duyurulmasına lütfen yardımcı olmanızı, 16 Şubat 2008 günü 83. Kuruluş Yıldönümümüzde bizleri yalnız bırakmamanızı ve 21 – 22 Haziran’da gerçekleştireceğimiz buluşmamıza katılıp katılmayacağınızı, katılacaksanız kaç kişi katılacağınızı bildirmenizi istirham ediyorum.

 

 

 

Unutmayın1: THK Yangın Uçağı alım kampanyası için, tüm operatörlerden yangın yazıp, 3919’a gönderin. Bedeli 6 YTL’dir. Ülkemize katkısı, yemyeşil ormanlar.

Unutmayın2: Bir Cumhuriyet Kurumu olan THK’na üye olun. Rejime ve Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkmanın bir yolu da, rejimin ve Cumhuriyetin kurumlarına sahip çıkmaktır.

 
Toplam blog
: 182
: 2395
Kayıt tarihi
: 29.01.07
 
 

10 Kasım 1954 tarihinde doğdum. Sosyal Hizmet Uzmanıyım. Pilotum. (ultralight licence no:151)..