Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Şubat '11

 
Kategori
Güncel
 

Üç milyon dolar az gelmiş!

Üç milyon dolar az gelmiş!
 

Telaffuz etmeye dilim dönmedi. Üç milyon doları Türk lirasına çevirmeye zekâm da yetmedi. Vay be bizim kuzucuk az bulmuş parayı zatıâlilerinin Türkiye deki asgari ücretten haberi var mı? TRT Sayın Tarkan beyefendiye üç milyon dolar teklif etmiş, ıhh burnundan kıl aldırmamış, neymiş beş milyon dolardan aşağısı kurtarmazmış. 

Bu ücreti Tarkan'a niye mi önermişler? Türkiye’yi işsizlikten, borç batağından filan kurtaracak sanmayın, Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil etmesi için. Vay anasına be! Ne para hele bir ülkemizdeki asgari ücreti ve memur maaşını düşünürsek deli para! Kaşık sapını beğenmezmiş; Türkiye’yi Eurovision da temsil etme şansını sana büyük bir bedel ödeme pahasına teklif ediyorlar, sen reddediyorsun. Geldiğin yere seni, bu ülkenin halkı taşımadı mı? Onurlu bir görevi reddetmek sana yakışmadı. 

Zaten son şarkısından belli gel gel acımayacak diye sahnelerde tepiniyordu. Tabi acımaz beş milyon dolar dediğin nedir ki? Gariban emekliye, memura ve işçiye para yok sıkın kemerleri dersiniz. Tarkan beyimizin yoluna milyon dolarları döşersiniz. Bana verin bu şerefli ve onurlu görevi; ben Ülkemi onur ve gurur duyarak üstüne birde aldığım memur maaşımı feda ederek bedava temsil ederim. VAY BE BEŞ MİLYON DOLARCIK.(Paranın miktarını duyunca sizlere veda etmeyi unuttum. Akıllara zarar valla) Esen kalın. 

 
Toplam blog
: 173
: 568
Kayıt tarihi
: 15.01.10
 
 

Kamuda çalışıyorum, dünyalar tatlısı üç tane yavrum var. Burda bulunmamın sebebi hayatı sizlerle ..