Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '08

 
Kategori
Spor
 

Üç yapraklı yonca

Üç yapraklı yonca
 

“Bizim bizden başka dostumuz yok” deriz ya hep. İşte bu tezimiz İspanya’daki Sevilla maçımızın olduğu dönemde çürütüldü. Bir Avrupa maçı öncesi Kasımpaşa’nın kendi internet sitesinde; “Seninle başımız eğilmez” başlıklı haberin yer alması taktire şayandı doğrusu.

Bu haberden sonra Kasımpaşa sol yanlarımızda derin ve kalıcı iz bıraktı. Bir anda ağabeylik duygularımız kabardı ve sahiplendik Kasımpaşa’yı. Ligte kalmaları için tütsüler yanma aşamasına geldi neredeyse.

Süper ötesi ligimizde 27’inci haftanın kepenklerini açma görevi bize veriliyor. Konuk can dostumuz Kasımpaşa.

Kadir kıymet bilen bir taraftar topluluğuyuz. Yapılan güzellikleri karşılıksız bırakmayız. Bize gül uzatana karanfil atarız. Bunun en güzel örneği maç öncesinde yaşanıyor. Isınmak için sahaya çıkan Kasımpaşa’lı, eli maşalıları tribünlere çağırıp alkışlıyoruz.

“Yolun açık olsun” pankartıyla sahaya çıkan Kasımpaşa, yürek bahçelerimize bir gül fidanı daha dikiyor. Günlerdir internet sitelerimizde yayınladığımız “101. yılda 101 kitap” kampanyamızı destekleyen takımımızı alkışlamanın tadı da bir başka doğrusu.

Ligin dibindeki kuyuya kapağı atan rakip, can havliyle uğraşıyor çıkmaya fakat nafile çabaları. Akıntıya karşı boşa kürek çeker gibiler. Sami Yen’den aldıkları üç puanın vermiş olduğu güvenle saldırıyorlar üzerimize.

Dirençlerini kıramayınca, çift dikiş atıyor forvete Semih’i alarak oyuna Zico. Çapada aksayan Selçuk iskeleye çekiliyor.

Saracoğlu çimlerine ekilen bu tohum, gol ağacına dönüşüyor bir anda. Forvet hattındaki kanaryalarımız kardeş payı misali paylaşıyorlar üç golü kendi aralarında.

Alex klasik sevinç sergilerken, Semih yedek kulübesine oturuyor attığı gol sonrası sembolik olarak. Bir anlık refleks sonucu meşin yuvarlağa tokat atan ve sararıp benzi solan Deivid, cezalı duruma düşerek önümüzdeki hafta derbi maçına çıkamayacak olmasının acısını hissediyor iliklerinde. Payına düşen golden sonra yine yengeç kramponlarıyla başlıyor dansa.

Dost elinden aldığımız üç yapraklı yonca, maç fazlasıyla da olsa liderlik koltuğuna atıveriyor bizi. Arkamıza yaslanıp rakiplerin puan kayıplarını bekliyoruz. Amacımız, lig sonuna kadar bu koltuktan kalkmamak.

 
Toplam blog
: 130
: 740
Kayıt tarihi
: 05.12.07
 
 

İlk önce şunu belirteyim; yürüme engelliyim fakat hayata pamuk ipliği ile değil, LACİVERT YÜREĞİM..