Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '19

 
Kategori
TV Programları
 

Üç Yeni Yapım Başlıyor

Sezon sonu yavaş yavaş yaklaşırken finaller ve yeni projeler de kendilerini göstermeye başladı.  ‘The Taste Türkiye’ ile ekranlara yeni bir yarışma programı kazandıracak olan FOX, yakında ‘Her Yerde Sen’ demeye hazırlanırken ‘Eylül Öztürk ile Hey Anne’yi ve ‘Benimle Söyle’ isimli şarkı yarışmasını izleyiciyle buluşturacak olan Kanal D de ‘Afili Aşk’ ile yeni dizi atağına hazırlanmakta. ‘İstanbullu Gelin’i bu sezon noktalamayı tercih eden Star’ın yeni yarışması da ‘Kapanmadan Kazan’. Kuşkusuz bu duyuruların dışında yeni yapımlar da birer ikişer ortaya çıkacaklar.

Öte yandan izleyici kitlelerini her geçen gün daha artırmaya başlayan TLC ve DMAX kanalları da ilginç içeriklere sahip işlerle yeni yapım yarışında varlık göstermekte. Biz de 6 Mayıs’tan itibaren izleyiciyle buluşacak olan üç diziyi kısaca tanıtalım istedik. Buyurunuz…

SENİ HİÇ TANIMAMIŞIM TLC’DE BAŞLIYOR

Hangimiz bize yakın insanları tanıdığımızı sanıp da yanılgıya düşmemişizdir? Muhakkak ki hepimizin hayatında bu tür yanılgılar ve hayal kırıklıkları vardır. İşte 6 Mayıs’tan itibaren her Pazartesi 22:30’da TLC’de izleyebileceğimiz ‘Seni Hiç Tanımamışım/Someone You Tought You Knew’ da bu tarz bir içeriğe sahip.

‘Çevrenizdekileri gerçekten tanıdığınıza emin misiniz. Bildiğini sandığın kişi, gerçekten o kişi mi?’sorusunu temeline alan yapım gayri meşru ilişkiler, ikili hayatlar ve gizli bağımlılıklar üstünden yol almakta.

Cinayetlerin çoğunda kurbanların tanıdığı ya da tanıdıklarını sandığı insanlar tarafından öldürüldüğünü vurgulayıp Meydana gelen bir cinayette, asıl kaygılanmanız gereken yabancılar değildir’ diyen bu şok edici dizide, ölenlerin ailesi ya da yakınları tarafından işlenen korkunç cinayetlerin hikâyesi ve onların ölümcül suçlarının izlerini kapatmak için yarattıkları entrikalar anlatılmakta.

Gerçek arşiv görüntüleri, canlandırmalar ve dedektiflerle yapılan röportajlarla, her bölüm kurbanların ve onların katillerinin dünyasına girip, yalanların ardındaki gerçekleri ortaya çıkartacak olan dizide ayrıca, gayri meşru ilişkiler, ikili hayatlar ve gizli bağımlılıklar gibi ölümcül ihanetlerin ardındaki sebepler de araştırılmakta.

DMAX’TE ‘SIRA DIŞI KARAVANLAR’…

Yaz aylarıyla birlikte kabaran tatil heveslerinde karavan tutkusunun özel bir yeri vardır. Karavan meraklıları bütçelerinin elverdiği oranda araçlarla giderirler bu tutkuyu. Lakin çoğunluk sıradandır. Peki ya sıra dışı araçlar?

Onları da 6 Mayıs’tan itibaren hafta içi her gün 19:55’te DMAX’te yerini alacak olan ‘Sıra Dışı Karavanlar/ Extreme RVs’ isimli yapımda görmek mümkün.‘‘Amerika’nın muhteşem yabanını keşfe çıkmanın en iyi yolu vefakâr karavanlardır’’ diyen dizi fütüristik dizaynlardan, milyon dolarlık restorasyonlara... Türünün tek örneği karavanları karşımıza getirmekte.

En yeni fütürist tasarımlardan klasik karavanların milyonlarca dolar tutan restorasyonlarına uzanırken, müşterilerinin son teslim tarihine yetişmek için koşuşturarak, acayip ve benzersiz araçlara yaşam veren tasarımcıları ve ustaları da takip edecek olan ‘Sıra Dışı Karavanlar’ programı, karavanların tekdüze ve konforsuz olduğunu düşünenlerin yanıldıklarını görmeleri için ilginç bir fırsat konumunda. 

‘HAVUZUN KRALLARI’ EVİNİZE GELİYOR

İzleyiciyi yaza hazırlayan programlardan bir diğeri de 6 Mayıs’tan itibaren hafta içi her gün 20:55’te DMAX’te izlenebilecek olan ‘Havuzun Kralları / Pool Kings’!

‘Sıcak yaz ayları adım adım yaklaşırken hayallerinizin havuzu nasıl olsun isterdiniz hiç düşündünüz mü’ diyen yapımda Kelly Caviness ve Oklahoma'da bulunan Caviness Peyzaj Tasarım'daki profesyonel ekibi, hayalleri süsleyen havuzları tasarlayarak uzmanlıklarını sergileyecekler.

İşlerinde tam bir uzman olan ikili müşterileri için ödüller kazanmış, abartılı vahalar yaratmanın ne gerektirdiğini biliyorlar. Kademeler halinde dökülen çağlayanlardan, arka bahçelerde hayranlık verici su parklarına ve insanın aklını başından alan sonsuzluk havuzlarına, bu adamlar bir işe koyuldu mu sınır tanımıyorlar! Böylece Kelly ile ekibi, inanılmaz tasarımlarıyla yüzme havuzlarının artık sadece çocuklar için olmadığını da ispatlıyorlar.

Sınır tanımayan bu ekibin inşa edeceği inanılmaz havuzlara yakından bakmayı olanaklı kılacak olan bu dizi, taşkın hayal güçlerini serbest bırakıp bahçelerini güzelleştirmek isteyen müşterileri için tatil köyü tarzında havuzlar inşa eden ekibin takipçisi haline getirecek izleyicisini.

SONUÇTA; Yerli yapımların sınırlı ve klişe kurgu dünyasının ötesine açılmak isteyenler için ‘Seni Hiç Tanımamışım’, ‘Sıra Dışı Karavanlar’ ve Havuzun Kralları’ dikkate değer seçenekler olarak izleyicilerini beklemekte.

Anibal GÜLEROĞLU

guleranibal@yahoo.com

www.twitter.com/guleranibal

 
Toplam blog
: 1210
: 1542
Kayıt tarihi
: 10.04.10
 
 

İstanbul'da başlayan yaşamım, eski İstanbullu ailemden edindiğim kültürle gelişti. Birinciliklerl..