Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ağustos '10

 
Kategori
Mizah
 

uçacaksınn uçacaksınnn

uçacaksınn uçacaksınnn
 

saa


Yok ebenin örekesi, hacı abi naptın sen gurbanın olduuum, seni fena gazlamışlar valla. Hani o perşembe akşamları gidiyonda senden daha akıllı olmayan bi adam çıkıp abuk sabuk şeyler anlatıyo ya vallahi de yalan billahi de yalan. Hatta yalandan da beter be hacı, iftira, şirk, çıkar için çete oluşturmaya kadar gider bunların eylemleri. Çıkarları arasında senin gibi saf adamların beyinleri yıkayıp karılarını boğdurmak da var bak, onlara göre no women no cry anlayacan.

Hadi o adam saf tamam da sırf birileri daha çok nemalansın diye bu tarikat işinin nanesini çıkaran, buna göz yuman, tezgahlayan, tezgaha izin verenlere ne diyecez?

Adam iş çıkışı iki tek atmak için gökdelenin terasında bulunan bara çıkmış, oturmuş tabureye bir bardak sek viski söylemiş kendine, tam içecekken yan taburedeki adama gözü ilişmiş. Yan taburedeki adam da viski söylemiş, bir de tuzluk istemiş barmenden viskisini tuzlamış küt diye tek nefeste içmiş. İkinci kadeh öyle üçüncü kadeh öyle, bizimki dayanamamış

- afedersiniz gözüm size takıldı da, neden tuzluyorsunuz viskiyi?

- aaaaaa, sizin haberiniz yok mu beyefendi?

- neden?

- tuzlu viski içen uçar

- nasıl yani

- bak seyret

Taburesinden kalkmış tuzlu viskiyi içen adam camı açmış teras katta, pırrrrr uçmuş camdan, bir iki tur atıp geri dönmüş. Bizimki şaşkınlık içinde, yeniden demiş, adam tekrar uçmuş geri dönmüş.

Bizimki de hemen tuzluk istemiş barmenden, tuzlamış viskiyi, açmış pencereyi, uçamamış tabi küüüüüt diye çakılmış yere. Barmen dönmüş uçan adama

- Ya Süpermen yapma artık şu şakayı, bak bu kaç oldu.

Hocam valla böyle uçamazsınız, yazık size, siz normal yaşayın iyi insan olun, komisyoncu sokmayın araya uçarsınız zaten. Siz de bırakın artık bu işleri imansızlar, toptan helak olduk.

 
Toplam blog
: 46
: 870
Kayıt tarihi
: 16.07.10
 
 

1971 Kırıkkale doğumluyum, özel bir şirkette muhasebe müdürüyüm, evliyim 2 çocuğum var...